in

SMINK: Rosor på kind

rouge1
SMINK: Rosor på kind

Fuska fram härligt rosiga kinder med Veckorevyns enkla knep.

Mer

rouge2

Gör som Liv Tyler – låt krämrouge piffa till dig.

Det är hösttider och det märks, inte minst på fuktnivån i hyn. Vanligt puderrouge kan lätt kännas kakigt och fastna i torra partier på kinderna. Testa ett krämrouge som ger fräsch färg samtidigt som det återfuktar.

6 krämrouge som verkligen funkar

rougetrio
Är bara det bästa gott nog? Testa prisbelönta Becca Cosmetics Cream Blush, 350 kr, MrsH. En riktig dyrgrip som i gengäld håller en evighet och har ovanligt lång hållbarhet. Funkar även att duttas på läpparna för en enhetlig look.

Max Factor Miracle Touch Creamy Blush, 90 kr, är en billigare och finns i flera fina nyanser. Lättapplicerad, perfekt att bära med sig tack vare sin nätta storlek.

För dig som älskar kinder med lyster är Make up stores duo rougeGlow”, 165 kr, perfekt. Förpackningen innehåller ett rouge och en highlighter som du kan variera dig i oändlighet.

Maybelline Dream mousse blush, 105 kr, ger en lätt skimrande effekt – perfekt till partyt!

Ytterligare ett mousse-rouge. Lancômes Magie Blush, 305 kr, förvandlas till puder vid kontakt med hyn. Sitter som berget!

Unna dig själv lite aromaterapi på morgonkvisten. Locket till DuWops härliga Blush Therapy doftar underbart. Har utsetts till bästa krämrouget av InStyle.
rougetrio2

Tips:

  • Applicera rouget direkt efter din foundation. Pudra istället efteråt för att ”fästa” färgen. Du kan även använda ett rouge i liknande nyans för fixering.
  • Var noga med hygienen, eftersom du (oftast) applicerar rouget med fingrarna. Testa annars att applicera med en foundationpensel eller make up-svamp.
  • Gnid fingrarna mot varandra tills du blir varm. Värmen gör appliceringen enklare och färgen smälter samman lättare med hyn.
  • Har du inget krämrouge? Använd ditt läppstift istället. Måla färg i handflatan och dutta på kinderna med fingertopparna.
  • Panikknepet. Glömt sminkväskan hemma? Nyp dig i kinderna för en tillfälligt rosig look.


Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.