in

SMINK: Gör så här istället!

SMINK: Gör så här istället!

Invanda sminkrutiner i all ära, men det finns faktiskt både enklare och smidigare sätt.

Mer

Akvarellpenslar, gloMinerals Pressed Base och OroFluido Hair Oil.

Du: Köper dyra sminkpenslar.

Testa det här istället: Fynda minst lika bra borstar och penslar i en konstnärsbutik, till en bråkdel av priset. Särskilt akvarellpenslarna är bra för flytande eyeliner och concealer, och där kan du gå ur butiken med en trave penslar jämfört med en.

Du: använder concealer, foundation och puder som bas i din sminkrutin.

Testa det här istället: Testa ett pressat mineralpuder, exempelvis gloMinerals Pressed Base, 439 kr. De är som tre överraskningar i en – foundation, concealer och puder i en förpackning, minus plastleksaken. Dessutom innehåller de flesta vårdande ingredienser, vilket är skonsamt mot hyn.

Du: Använder hårbalsam och inpackning utan nämnvärd effekt.

Testa det här istället: Några droppar hårserum av naturliga oljor vårdar och ger ett glansigare hår. VeckoRevyns favorit är OroFluido.

Du: Blandar din kakeyeliner med vatten.

Testa det här istället: Make up stores Liquid Mix , 155 kr. Det är en vätska som förvandlar din kakeyeliner till en vattenfast variant och står emot det mesta. Perfekt för utekvällen, med andra ord. Kräver dock remover.

Du: smörjer in händer och naglar med handcrème för att återfukta.

Testa det här istället: Återfuktning med en nagelolja som Solar Oil, 180 kr. Läker spruckna nagelband och förhindrar att naglarna flisar sig. Funkar även för lösnaglar.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.