in

SMINK: Fina fransar

dianaorvning
SMINK: Fina fransar

Veckorevyn trendspanar sminktrender inför höst och vinter 2009.

Mer

Långa, svepande fransar. Naturlig bas och dämpade läppar. Looken ”Never Ending Lashes” var make up-temat för kläddesignern Diana Orvings kollektion höst/vinter 2009.

Look: ”Never Ending Lashes”

diana2


Så gör du:

Så gör du: Lösögonfransar är en bra investering om du inte begåvats med långa, svepande fransar naturligt. Köp tippar som du fäster på en och en eller köp en hel fransrad som du själv klipper till och applicerar med pincett. Nedre fransraden är förstärkt med lösfransar, men bara på mitten. Applicera en ”greige”, grå-beige, skugga på övre och undre ögonlock. Fäst färgen med en puderskugga i närliggande nyans, för bästa hållbarhet. Dra en linje till mitten på både övre och undre fransraden med svart kajal.

Eftersom ögonen står i fokus målas läpparna neutrala. Testa ”Creamy Latte”, 135 kr,  ur Lipfinity Nude-serien från Max Factor för en dämpad beige nyans. Håll basen naturlig med foundation och concealer. Kindbenen är skuggade med matt bronzingpuder. 

dianaorvning

Fina fransar fuskar du fram med lösfransar.

Produkterna:

sminkkke

Max Factor Mastertouch Under-eye Concealer, 100 kr.
ModelCo Lash Out Individual Lashes + Glue, 165 kr.
Too Faced Ooh La Rouge, 210 kr.
Max Factor False Lash Effect Mascara, 175 kr.

Max Factors makeupartist Tomas Lenneryd står som kreativt ansvarig för flertalet av visningarnas make-up under Fashion Week by Berns och har tagit fram ovanstående look.