in

SKÖNHET: Så strålar du i år

strala
SKÖNHET: Så strålar du i år

Passa på att ge dig själv en strålande nystart på 2008. Veckorevyn.com visar produkterna och tipsen!

Mer

En härlig, slapp söndag är defnitivt den perfekta dagen för att ro om dig själv och ge kroppen en välbehövd nystart. Här är produkterna och tipsen som gör dig redo för en ny vecka och ett nytt år.

Fixa oemoståndliga läppar

lily

Läppglans känns bara kletigt i vinterblåsten. Därför kan vi just nu inte få nog av Lily Allens snygga bubbelgumsrosa läppstift – funkar lika bra till brunetter som till blondiner. För att få till Lilys färg, prova Chanel Hydrabase i färgen Paris Pink.

Skydda håret

bbdeep

Mössor, torr kontorsluft, snabba duschar på morgonen och blött hår i kylan – nä, vintern är inte snäll mot håret. Passa på att gör en skön inpackning för håret över natten. Bumble & Bumbles Deep Treatment räddar de mest hopplösa hår. Kostar cirka 249 kronor på NK.

Fuktbomba huden

ma ginkgoma

Fester, kontorsluft och vinterkyla – just nu behöver din hud all fukt den kan få, så slösa med en lyxig ansiktsmask. Mario Badescus Ginkgo-mask med E-vitamin lugnar röd, torr och irriterad hud. Kostar 270 kronor på Eleven.se.

Ut och gå!

skor

Knyt på dig träningsskorna, ladda iPoden och ge dig ut på en skön powerwalk. Det sätter igång blodcirkulationen ordentligt, kinderna blir rosiga och dessutom sover du mycket bättre om kroppen får svettas lite. Träningsskorna på bilden är från Reebook/Ellos.se och kostar 1295 kronor.

Lyxigt bad

287200603411511957103 l

Har du kvar julklappspengar som du fick av någon avlägsen släkting? Bra. Då kan du slå till på Laura Merciers gudomligt sköna och exklusiva honungsbadskum som får kroppen att kännas som en miljon dollar. Kostar 400 kronor på Cowparfymeri.se

Budget-lotion för torrisar

miniderm

Ett litet mindre glamouröst, men ack så budgetsmart tips är krämen Miniderm från Apoteket. Den är härligt fet och är perfekt som kur för att få riktigt bebislen hy som håller sig mjuk i flera dagar. Men den luktar lite konstigt så det är bättre att köra Miniderm över natten! Men för 54 kronor på Apoteket ska man inte vara så kinkig.

Händerna ska få sitt!

licorice

Ge händerna samma behandling som fötterna – olivolja och salt är magiskt! Buffa naglarna lite med en poleringsfil och våga lacka mörkt. Spana in Essies lack ”Licorice”, 110 kronor på Blush.se

Och sist men inte minst – glöm inte fötterna!

alba

Jessica Alba får en skön pedikyr på salong i Hollywood.

Det är lätt att glömma bort fötterna på vintern – de syns ju ändå inte i vinterstövlarna. Men ge dem lite kärlek också. Gör en budgetpeeling med en nypa salt och vanlig olivolja, massera in och skölj av med varmt vatten. Avsluta med att måla naglarna i ett snyggt lack. Vi gillar OPIs nya Hollywood-kollektion väldigt mycket just nu. Kostar cirka 150 kronor styck på Åhléns.

LÄS OCKSÅ: Fixa eget hemmaspa.