in

Sandra Beijers bästa skönhetstips

bild 19
Sandra Beijers bästa skönhetstips

Feminina 50- och 60-talet inspirerar. Bloggaren Sandra Beijer fullföljer sin stil ut till de böjda hårtopparna. Här berättar hon hur hon får till sin docksöta och retrochica skönhetslook.

Mer

sandra

Sandra, berätta – hur sminkar du dig helst?
– Med tjock eyeliner á la 60-tal, långa lösögonfransar, rosiga dock-kinder och blek hy. Jag har sminkat mig ungefär likadant sen jag var 16 och jag tror jag håller fast vid det lite till…

Hur sköter du ditt hår?

– Jag tvättar håret 1-2 gånger i veckan. Jag använder produkter från Aussie eller Redken, de är jättebra. Jag fönar håret med en elektrisk rundborste och böjer topparna inåt. Den klassiska tonårs-sprayen från Proffs gör att frisyren sitter som berget. När jag kommer ihåg sprayar jag ett värmeskydd över håret innan styling, men oftast glömmer jag det.

Har du några absoluta sminkfavoriter?
– Lösögonfransar från Tokyo. De är helt strålande.

Hur tar du hand om din hy?
– Jag får väldigt lätt eksem och har nästan alltid torr hud. Innan köpte jag dyra cremer för flera tusen, men de hjälpte inte. En dag läste jag på baksidan av en tub, där det stod ”använd ej på barn”. Det tyckte jag berättade ganska mycket om innehållet och jag sa tack och hej till alla superdyra cremer. Nu smörjer jag mig med en oparfymerad creme från Apoteket som inte innehåller några irriterande ingredienser, den kostar 40 kronor.

Vilket är ditt bästa budget-trick?
– Att sova minst åtta timmar varje natt.

Psst!

omslag 04

I nya numret av VeckoRevyn som är ute i butik nu hittar du resten av intervjun med Sandra Beijer. Där kan du även få tips om 39 heta trendfrisyrer, svenska tjejer avslöjar sina bästa sextips och mycket, mycket mer. Haffa numret redan idag och få 20 % rabatt hos eleven.se.