in

Så använder du VeckoRevyns bronsingpuder

solpuder
Fixa en solkysst look med VeckoRevyns bronsingpuder som medföljer i nya numret.

Vad sägs om att se ut som om du nyss är hemkommen från en varm solresa?  I nya numret av VeckoRevyn får du bronsingpudret som hjälper dig att fuska fram finaste färgen!

Mer

Bronsingpuder fungerar på samma sätt som vanligt puder, med den stora skillnaden att bronsingpuder innehåller brun- och guldfärgade pigment som ska göra att huden ser solbränd ut. Tanken med vanligt puder, å andra sidan, är att det först och främst ska matta blanka partier.

Så applicerar du VR’s bronsingpuder

”Less is more” är bäst när det gäller bronsing, annars är risken stor att du överdoserar och ser snarare smutsig än solkysst ut i ansiktet. Applicera bronsingpudret med en borste avsedd för just detta eller en stor puderborste. Knepet är att försiktigt doppa borsten i pudret och sen svepa den med stora rörelser över ansiktet där du skulle bli solbränd först, det vill säga pannan, näsbenet, kinderna och hakan. Bygg hellre upp lite färg i små doser än överdosera på en gång. Glöm inte att jämna ut din fejkade solbränna ner på halsen, annars får du en färgkontrast mellan ansiktet och resten av kroppen som ser konstig och onaturlig ut.

Du behöver:
VR’s bronsingpuder
Stor puderborste eller en borste särskilt avsedd för bronsingpuder
Rosa rouge
Rougeborste
 
Gör såhär:

1. Börja med att försiktigt exfoliera huden med hjälp av en ansiktspeeling och torka torrt med en mjuk handduk. Återfukta med en ansiktscreme anpassad för din hudtyp.
2. Applicera eventuellt en foundation och löspuder.
3. Doppa puderborsten i bronspudret och slå av överflödig färg. Applicera sen bronspudret över hela ansiktet i stora, cirkulerande röresler. Koncentera dig främst på pannan, kindbenen och näsryggen. Undvik ögonen och området kring munnen.
4. Glöm inte att tona färgen ner mot halsen och, ifall du bär urringat, nyckelbenen.
5. Avsluta med att applicera ditt vanliga rouge på kinderna. På så sätt dämpas bronspudrets orangea nyans och du ser naturligt solkysst ut.

Psst! I nya numret av VeckoRevyn hittar dessutom du vår årliga lista över Sveriges 69 sexigaste kändiskillar. Du får också tips på sommarens hetaste bikinis och mycket mycket mer.

Blir du prenumerant på VeckoRevyn idag får du dessutom den hypade ögonfransförlängningen ”Lashes to die for”, värd 423 kr.

omslagpuder skugga