in

Så fixar du vinterns snyggaste naglar med VeckoRevyns nagellack!

Du får två nagellack i nya numret av VeckoRevyn, här är guiden som ger sig vinterns snyggaste naglar. Perfekt till vinterns alla härliga fester.

Mer

1. I nya numret av VeckoRevyn får du två snygga lack. Rött och guld eller silver och blått.

2. Måla ett lager med det röda nagellacket, för en extra fyllig röd färg kan du måla två lager. Vänta tills det torkat. Här är det viktigt att ha tålamod och inte gå vidare till nästa steg för snabbt. Då blir det kladdigt.

3. Använd en bit av en post it. Klipp ut delen med klister på och använd den, då fäster pappersbiten perfekt på nageln, utan att skada den röda ytan. Här väljer du själv hur mycket av nageln du vill ska vara i guld. Täck över den delen av nageln du fortfarande vill ha röd.

4. Använd nagellacket i guld och måla på tippen. Vänta till det torkar och måla ett lager till. Dra sen försiktigt av pappret. Voilá! Du har megasnygga vinternaglar till både fest och vardag.

nageljobb webb2

Psst! I nya numret av VeckoRevyn får du en lång intervju med bloggaren Tyra Sjöstedt. Hon pratar om sin sociala fobi, aborten och nya kärleken. Du får massa heta modetips och en guide till fem snygga fest-frisyrer. Vi ger dig dessutom 59 grymma julklappsfynd och mycket, mycket mer. Köp nya numret redan idag!

Och här kan du smygläsa ett par av sidorna i nya numret.

omslag12 rgb webb