in

Så fixar du Hollywood-svallet!

bild 4
Så fixar du Hollywood-svallet!

Nu slipper du undra över hur kändisarna får till det där perfekta, vågiga hårsvallet. VeckoRevyn och Robert Preston visar dig – steg för steg!

Mer

1aa
needs

– Locktång
– Läggningsvätska
– Hårborste
– Hårspray
– Glansspray
– Kam
– Plattång
– Hårklämma

1a
1

Börja med att borsta hela håret noggrant. För att få lockarna att falla snyggt ihop gör man lockarna diagonalt. Sätt upp överhåret när du ska locka underhåret för att vara säker på att du inte missar något parti.

2a
2

Välj ut den slinga du ska locka och spraya den med läggningsvätska. Börja vid roten och linda sedan slingan kring locktången. Håll kvar i några sekunder, tills håret känns torrt.

Robert tipsar!
Investera i ett par hårklämmor som kan hålla undan håret när du lockar.

3a
3

När hela håret är lockat är det dags att borsta igenom hela håret för att få fram den mjuka, vågiga looken.

4a
4

För att fixa den rätta volymen behöver man inget mer än en platttång och och kam.

Börja med att lägga undan det översta hårlagret, eftersom att det ska vara rakt och blankt. Tupera sedan slinor i underhåret, lägg på plattången några sekunder och borsta sedan ur tuperingen. Nu har du fått en våfflad effekt på håret som ger utmärkt, hållbar volym!

När du foxat volymen kring hela håret ’fäller du ner’ det översta hårlagret över, och borstar det jämnt så att det ’våfflade’ håret inte syns.

5a
5

När håret är jämnt sprayar du först med en hårspray för hållbarhet. Spraya sedan lite (för mycket kan få håret fett) med en glansspray för att skinande blankt hår.

7a
bild1
bild2