in

Så fixar du Avrils sotiga ögon!

bild 20
Så fixar du Avrils sotiga ögon!

VeckoRevyn visar hur du, steg för steg, lägger Avril Lavignes rockiga make up.

Mer

dragareavril

Det här behöver du:

avrilsmink

Clarins Instant Light Complexion Perfector 260 kr, Collistar Brightening Touch Highlighting Concealer 215 kr, Make Up Store Cyber Shadow Venus 135 kr, Max Factor Eye Shadow Black 90 kr, Make Up Store Eyepencil Invitation 130 kr, Clarins Eye Shadow Brush 170 kr, Maybelline Lash Stiletto Mascara 139 kr.

Gör så här:

1. Stryck försiktigt på en primer på ögonlocket och huden under ögonen. Detta görs för att få en jämn grund och för att sminket ska sitta hållbart.

2. Täck mörka ringar och skavanker med en concealer.

3. Måla hela ögonlocket med en ljus ögonskugga. Måla även lite under den nedre fransraden längst in mot ögonvrån.

4. Byt till den svarta ögonskuggan som du målar längs den övre fransraden samt tunnt under den nedre fransraden. Måla även uppåt med en svarta ögonskuggan på den yttre delen av ögonlocket. Skuggan på ögonlocket ska alltså vara mörkast längst ut för att sedan ljusna mot ögonvrån. Använd gärna en ren sminkborste eller sminksvamp för att sudda till en jämnare övergång mellan ljus och mörk skugga.

5. Måla en bastant linje med ögonpenna längs övre fransraden. Måla en lite tunnare linje längs undre fransraden. Använd en sminksvamp för att ”dra ut” linjen från fransraden så att den smälter ihop med skuggan. Måla även en med ögonpennan på de inre fransraderna.

6. Till sist: På med mascaran på fransarna! Glöm inte att lägga ett lager på den undre fransraden. Vill du ge ett extra starkt intryck kan du även använda dig av svarta lösögonfransar.

För mer inspiration besök Avril Lavgine Black Stars webbsida!

avril2

Denna artikel är framtagen i samarbete med Avril Lavigne Black Star.