in

Så fixar du Agnes sommarlook

agnes helbild

VeckoRevyns omslagstjej – superstjärnan Agnes Carlsson – visar vägen till sommarens ljuvaste look. Fixa stilen med vår enkla steg för steg-guide och lippglosset som du får som gåva i senaste numret av VR!

Mer

Steg 1: Lägg en mattande bas agnes ogonny

Använd en mineralfoundation, den täcker lagom mycket men ser inte för kakig ut i dagsljus. Använd gärna en som innehåller solskyddsfaktor, perfekt på sommaren. Dutta på concealer under ögonen för en piggare look. Använd ett puder som mattar ner glansiga partier som panna, näsa och haka.

 

Steg 2: Sätt fokus på brynen agnes ogonnyaste

Använd dig av en snedställd borste när du fyller i ögonbrynen. Använd gärna en mörkare färg än din naturliga brynfärg, i sommar är det trendigt med stora och buskiga ögonbryn. Ta bort överflödig färg med en tops.

Steg 3: Markera ögonen 

Använd en eyeliner till ovansidan av ögonlocket. Måla så nära den över fransraden du kan komma. Här bestämmer du själv hur mycket du vill att dina ögon ska vara markerade. Antingen kan du applicera hela vägen in till kanten på ögat, eller så avslutar du en bit innan. Använd en svart kajalpenna för nedre fransraden. Vill du ha ett mer hårdare uttryck applicerar du även kajalpenna i den inre fransraden.

Steg 4: Sota och sudda agnes ogon3

Använd en mörkbrun ögonskugga och applicera den närmast eyelinern med hjälp av en pensel. Jobba längre ut med lätta drag och sota med en annan ren pensel. Viktigt här att det inte blir några skarpa kanter. Avsluta med två lager mascara på över- och underfransarna för maxad effekt.

 

Steg 5: Välj rätt rouge rouge agnes

Välj en färg som passar din hudton bäst, antingen en varm (som går åt orange eller bronsig ton) eller en kall färg (rosa). Agnes har en kallare rosa ton till sin något blekare hy. Har du mer färg i dig själv så passar en varmare ton bättre. Applicera rouget precis under dina kindben och använd stora svepande cirkel-rörelser. Akta dig för att få för markera kinder med rouget. Blås av borsten när du tagit färg, innan du applicerar på kindbenen.

Steg 6 : Fixa ”Agnes-lockarna” agnes platt

Använd först en värmeskyddande spray eller creme. Använd dig av en plattång när du ska göra Agens-vågorna i håret. Sätt smala slingor av hår i plattången och vinkla plattången fram och tillbaka, samtidigt som du drar tången neråt. Här kan du variera och göra några slingor med täta vågor och några med större mellanrum. För att få Agnes look krävs absolut inte att du lockar hela håret, då är det snyggt om några partier är ofixade. Avslutade med en hårspray som ger stadga. Du kan även använda saltvattensspray för en somring afterbeach-känsla.

Steg 7: Ge dina läppar ett perfekt plut agnes lipsny

Applicera ett lager av läppglanset som medföljer i det här numret av VeckoRevyn. Det ger en perfekt finish till din make up.

Psst! Du har väl inte missat att du kan få hem VeckoRevyn (och alla premier) före alla andra om du prenumererar? Just nu får du dessutom den hypade ögonfransförlängningen ”Lashes to die for”, värd 423 kr, om du tecknar en prenumeration!  Gå direkt till supererbjudandet!

agnes vr omslag