in

Så får du vinterns trendnaglar!

bild 3
Så får du vinterns trendnaglar!

I nya numret av VeckoRevyn får du veta allt om hur du får till vinterns trendigaste nagleltrender… Tjuvstarta redan här med en snygg, färgsprakande manikyr – vi visar hur du fixar den i 4 enkla steg!

Mer

omslag 25

Vill du läsa om vinterns hetaste nageltrender, vilka färger som är hetast just nu och hur det nya gelénagellacket fungerar? Eller är du kanske sugen på att ta reda på hur kändisarnas älskade Minx-naglar fungerar? Då ska du genast haffa VeckoRevyn nummer 25 med snygga Tove Styrke på omslaget som finns i butik nu!

naglar

Det är både snyggt och trendigt att variera färgerna på sin manikyr…

Så fixar du en färgsprakande manikyr i 4 steg:

1. Börja med att applicera ett baslack, så minskar du risken för att dina naglar missfärgas när du applicerar huvudlacket. Detta är extra viktigt om du väljer att måla nageln i ett färgstarkt nagellack, eftersom det innehåller mer pigment som kan skada nageln.

2. Måla nageltippen med en valfri färg. Är du stadig på handen kan du försöka måla tippen i en ”båge”, men känner du dig osäker funkar det också att göra en relativt rak linje. Låt torka. Känns din linje ojämn? Fukta en tops med nagellacksremover och sudda ut det som kommit utanför.

3. Applicera försiktigt ett lack i en annan färg på resten av nageln och låt torka ordentligt.

4. Avsluta med ett skyddande topplack för glans och längre hållbarhet!