in

Så får du festfrisyren att hålla hela kvällen!

bild 45
Så får du festfrisyren att hålla hela kvällen!

De tuperade festfrisyrerna är ett hett måste på jul- och nyårfesten. VR vet hur du får festfrisyren att hålla hela natten lång!

Mer

hardrag

Att få till en fin festfrisyr som håller för både glammiga partaj och efterfesert är faktiskt lättare än du kanske tror. Hemligheten stavas tupering och bra stylingprodukter. VR lär dig bli en mästare på det höga oc hållbara hårets konst. Spana in!

SÅ FÅR DU FRISYREN ATT HÅLLA:

x Att tupera rätt är faktiskt lätt. Hemligheten är att arbeta med hårrötterna för att få till volymen du vill ha. Använd en smal pinnkam och ruggborsta hårrötterna fram och tillbaka, så att du får till en burrig tupering. Kamma sedan håret försiktigt på plats, utan att du förlorar höjden. Avsluta med spray!
 

x Förberedande stylingprodukter är a och o för att få till en hållbar frisyr. Har du platt hår, investera till exempel i volym-mousse eller rootlifters. De kommer att hjälpa håret behålla höjden.
 

x Läggningsvätska är bara för gamla tanter? Glöm det, den värmeskyddande formulan   får även det mest omöjliga hår att lyda. Leta på hårsalonger med vintage-känsla eller varför inte spana in mormors stammisställe?

x Ta med dig stylingen när du går ut! Många hårsprayer finns också att köpa i storlek mindre, perfekta att ha med sig i handväskan.