in

Så blir du vårsnygg snabbt!

springheader

Dags att säga hejdå till trist garderob, vinterglåmig hy och livlöst hår. VeckoRevyn ger dig knepen som får dig att känna dig vårsnygg – snabbt!

Mer

Skrubba loss
Såhär i slutet av en lång vinter känns oftast huden torr och livlös. En rejäl skrubb råder bot på döda hudceller och torra flagor. Just nu fylls butikerna av härligt doftande nyheter på skrubbfronten och vill du hellre göra din egen skrubb fixar du det enkelt med olja och socker. När alla döda och torra slaggprodukter är borta känns huden både mjukare och lenare och du känner dig fräschare.

Fejka brännan
Att solbränna får de flesta av oss att känna oss lite snyggare är ingen hemlighet. Den snabba lösningen till en snygg (och ofarlig) bränna stavas brun utan sol. Bland butikernas breda sortiment kan du välja och vraka mellan gradvis starkare fejkbränna, tan-servetter och traditionell brun utan sol. Se till att återfukta torra partier för att undvika ett fläckigt resultat och tvätta handflatorna när du är klar. 
Här hittar du vår guide till hur du lyckas bäst med brun utan sol.    

Boosta håret
Om du har möjlighet – unna dig ett besök hos frisören. En rejäl toppklippning och en skön inpackning på en salong ger nytt liv åt glanslöst hår. Vill du ha effekten av ett solkysst hår ber du frisören om ljusare slingor.

Har du varken tid eller råd med ett frisörbesök just nu? Köp en inpackning och ge håret en rejäl fuktboost hemma!

Uppdatera sminkväskan
Nu är det hög tid att kasta krämer och tuber som blivit gamla över vintern. Fyll på necessären med härliga vårskuggor, rouge, bronzepuder och uppfriskande läppglans. Passa även på att tvätta svampar och borstar när du ändå är igång!

Skäm bort dina händer
Vintertorra knogar och fnasiga nagelband trollar du snabbt bort med en uppiggande kur hemma. Testa att smörja in händerna med olivolja eller med en riktigt fet handkräm innan du lägger dig och sov därefter med tunna plastvantar på händerna. De kommer garanterat att kännas lena dagen efter. Fila naglarna och avsluta med ett lack i en uppiggande vårfärg.

Pigga upp garderoben
Stoppa undan vinterns utslitna vantar och halsdukar och lämna plats åt accessoarer i sköna vårfärger. Citrongult, orange och rosa livar upp vinterns mörka jeans och skinnplagg tills det är dags att hoppa i sommarklänningen.