in

Så behåller du brännan – 4 tips som förlänger ditt sommarglow

Bästa tipsen till hur du förlänger semesterbrännan och behåller ditt sommarglow längre!

Även om sommaren inte är slut än blir solmöjligheterna färre nu när plugget eller jobbet drar igång. Om du inte vill att solbrännan ska blekna bort direkt kan du följa de här knepen för att förlänga din solbränna! Mer

1. Förläng solbrännan genom att smörja in dig

För att få brännan att stanna kvar länge finns en huvudregel: smörj, smörj och smörj! Genom att se till att huden är återfuktad ser du till att solbrännan stannar kvar längre. Fortsätt att smörja in dig med fuktkräm och bodylotion trots att stranddagarna lider mot sitt slut! Torrolja Förläng din solbränna och bevara sommarglowet långt in på hösten med de här fyra tipsen Torroljor återfuktar rejält och ger dessutom huden det där glowet. Den här från Nuxe är en riktig klassiker.
Bodybutter Så förlänger du solbrännan så att den varav hela hösten En body-butter kan vara räddningen för torr hud. Den här supersomriga varianten doftar jordgubbar! Mums!
Gradvis brun-utan-sol Så här behåller du solbrännan efter semester - 4 superenkla knep! Testa att använd en bus-produkt som ger gradvis ökande solbränna för att bibehålla och intensifiera semesterfärgen. Den här från Cocoa Brown ger både fukt och en solkysst look.

2. Rengör med olja

Om du vill ha en riktig fuktboost kan du byta ut din vanliga duschkräm och ansiktstvätt mot rengöringsprodukter som är oljebaserade. Den här ansiktsrengöringen från Biotherm tar bort makeup och rengör samtidigt. Den är oljebaserad, och vid kontakt med vatten förvandlas oljan till ett rengörande skum.Fyra enkla knep som förlänger din solbränna och ditt semesterglow

Fyra enkla knep som maxar sin solbränna och förlänger sommarglowet!
En duscholja för kroppen återfuktar redan i duschen. Den här från L’Occitane löddrar när den appliceras på kroppen och innehåller ljuvlig mandelolja!

3. Var rädd om huden!

Inför sommar och sol är det viktigt att peela och exfoliera huden för att solbrännan ska bli jämn och fin, men nu när sommaren är över kan du undvika exfolierande skönhetsskrubbar ett tag – i alla fall om de peelar huden väldigt mycket. Annars riskerar du att skrubba bort brännan! Om du brukar raka dig kan du vara extra försiktig nu, eftersom en slarvig rakning kan ta bort översta hudlagret, det vill säga brännan. Så förlänger du solbrännan så att den håller hela hösten

4. Let it glow!

Ett annat beautyknep som intensifierar solbrännan är att smörja in armar, axlar, ben och dekolltage med en skimrande lotion. En skimmerlotion ger din hud lyster, vilket kan ge en illusion av solbränd hy. Fyra enkla knep till hur du kan förlänga solbrännan i höst! Denna skimmerolja från Isadora är återfuktande och ger huden ett guldskimmer som främhäver solbrännan. Bonus: den funkar på både kroppen och i håret!

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.