in

Rouget som fått högsta betyg av VR’s beautyredaktör (spana in innan du köper nytt)

rouge test

Spana in rouget att lägga vantarna på just nu! 

Mer

rouge 1medloggaBare Minerals ready blush, 365 kr
Så tycker Anja: Wow! Ett av de allra bästa rougen jag har testat. Asken har en stor spegel och en liten rougeborste som faktiskt fungerar bra. Pigmentrikt och vackra färger. Går att få väldigt skirt men det går också bygga upp en intensitet. Det är även drygt och sitter hela dagen.
Betyg: 5 av 5

rouge 2

Kicks blusher, 99 kr
Så tycker Anja
: En smidig dosa, dock utan spegel. Rikt på pigment vilket gör det drygt. Innehåller skimmer som ger vacker lyster. Rouget påminner om en betydligt dyrare lyxlirare som är många makeupartisters favorit. Finns i många snygga, rosa nyanser, dock saknar vi lite mörkare alternativ. Väldigt prisvärt.
Betyg: 4 av 5

rouge 3

Lancome cheeks in love, 390 kr
Så tycker Anja
: Det första jag förtrollas av är den fina förpackningen. Jag vill bara bättra på hela tiden för att kunna hala fram den coola dosan. Färgerna är intensiva och går i rosa, lila och persika. Mer bärbara än de ser ut i dosan och en skimmerkub i mitten ger lyster. ”Cheeks in love” är limiterad – skynda och köp!
Betyg: 4 av 5

rouge 4
MAC powder blush, 245 kr
Så tycker Anja
: Färgutbudet är helt enormt och förutom det finns även olika formula och finish. Vi gillar ”Satin” bäst, den känns silkigare mot huden och ger en lagom fin lyster. De matta i bruna nyanser är väldigt bra att skulptera med. Sitter bra och är väldigt drygt. En dosa räcker i evigheter.
Betyg: 5 av 5