in

Rihanna släpper redan en till sminkkollektion – och den ser HELT magisk ut

rihanna fenty beauty christmas collection

Hypen kring Rihannas första Fenty Beatuy-släpp har inte hunnit lägga sig, men nu teasar stjärnan redan nästa stora kollektion. Mer

Innan vi vanliga dödliga ens hunnit få tag på det megaglittriga läppglanset, den guldiga highlightern och match sticksen så kommer nyheten om att ett nytt släpp är på g.

På Instagram kan man redan nu se hur nästa kollektion, The Holiday Collection, kommer att se ut. Av det vi hittills har sett så verkar Rihanna knappast ha sparat på glitter och färg-krutet.

Det som verkar mest lovande i det nya släppet är utan tvekan den färgglada ögonskuggs-paletten. Hur pigmenterade och glittriga de är på själva ögonlocket är svårt att säga nu, men det ser onekligen ut som att den som lägger vantarna på paletten kommer vara nyårsfestens höjdpunkt.

Skärmavbild 2017-09-22 kl. 07.59.43

I nya kollektionen kommer det också finnas fler läpprodukter, både läppglans och läppstift. Fenty Beatuy Holiday collection innehåller också nya borstar och eyeliners. Kollektionen landar i butik och online 13 oktober, så för den nyfikne kan det vara läge att ställa larmet redan nu!

Video: Vi har testat nya kollektionen av Rihanna – Fenty Beauty

 

HOLIDAY COLLECTION. You ready? October 13. @badgalriri

Ett inlägg delat av FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

SNEAK PEEK. The Holiday Collection drops Oct 13. Comment below if you’re ready. @badgalriri @sephorafrance #sephoralovesfentybeauty

Ett inlägg delat av FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

[adSpace placement=”auto”]

En ny stjärna på sminkhimlen är född, och hon verkar inte vilja chilla.

 

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Nr5_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss