in

Polkagris-eyeliner är definitvt finaste julsminkningen

polkagris eyeliner

Dags att börja öva redan nu! Mer

Är en vanlig eyeliner piece of cake nu för tiden? Då finns det en annan fin, och väldigt julig, eyeliner du kan testa! Nämligen polkagris-eyeliner. Kan du tänka dig något mer juligt i beautyväg? Knappast!

Det kanske ser omöjligt ut att måla en polkagris längs fransraden, men det är faktiskt inte så svårt som man kan tro. Måla en vit eyeliner som vanligt, gärna med en liten vinge. Ta sedan en röd eyeliner och måla tunna, snedställda streck längs den vita eyeliner. Om du inte har en röd eyeliner går det faktiskt lika bra med ett rött läppstift!

Du väljer såklart själv hur tjocka streck du vill ha, och om du vill låta eyelinern vara där för sig själv eller om den ska få sällskap av någon ögonskugga. Eller varför inte en liten tomteluva som på bilden ovan?

Om du inte tycker att bara en polkagris-eyeliner räcker för att skapa rätt julstämning finns det såklart en massa roliga sminkningar man kan göra. Här nedan är lite inspo!

Ett inlägg delat av @makeup_by_yariste

Lycka till med julsminkningen!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss