in

Nya ögonbrynstrenden kan vara den märkligaste i år – nu är den julgransbryn som gäller

julgransbryn

Det verkar inte finnas någon hejd på hur många ögonbrynstrender som kan skapas. Mer

2017 har verkligen varit året för konstiga och roliga ögonbrynstrender. Vi har sett allt från blixtbryn, vågiga bryn, flätade bryn, fjäderbryn och bryn formade till Nike-loggan. Och visst måste vi gå ur året med ännu en extrem brynform? Såklart vi måste!

Och 2017 års (förmodligen) sista bryntrend får vi av Youtubern Taylor R. Hon ger oss julgransbryn!

För att få till looken började Taylor med att kamma fram ”grenar” i brynen med hjälp av bryngel och hårvax. Hon sminkade sedan med concealer där brynen startar för att gå till en mer trekantig form, aka granens topp.

Om du känner att dina bryn är lite för glesa kan du hjälpa dem på traven med lösfransar. Lättast är att applicera singelfransar, annars kan du klippa ut små delar från en hel lösfrans.

Taylor fortsatte sedan med att måla stammen längst ut på brynen, det kan du göra med en brynpenna.Om du vill kan du måla på ögonskugga i exempelvis någon grön färg för att få äkta grankänsla, om du inte vill ha din egna brynfärg då såklart.

Sedan är det dags att pynta brynen! Taylor limmade fast stenar i olika färger för att det skulle se ut som julgranskulor, sedan klistrade hon fast en stjärna i toppen också. Om man vill kan man ju gå all in på glitter med!

Om du inte får julkänsla med de här brynen är det nog dags att dricka glögg och titta på några julfilmer.

Se Taylors tutorial för julgransbryn här nedan!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss