in

Nya brynprodukten från Kat Von D kommer bli en riktig game changer

kat von d

Om du någonsin drömt om att enkelt fixa regnbågs-bryn går den drömmen i uppfyllelse snart! Mer

Trots att vi färgar håret i rosa, blått, grönt, lila och gult så har alternativen för vilken kulör vi kan sminka våra bryn i inte alls hängt med. Visst, vi kan trolla fram rosa bryn med hjälp av ögonskuggor, men det är jobbigt om man inte har naturligt ljusa eller blekta bryn.

Nu kommer vi dock snart kunna gå runt med bryn i alla regnbågens färger, tack vare Kat Von D Beauty! Det spelar ingen roll vilken, eller vilka, hårfärger du har – hon har en färg som matchar.

Det är produkten ”The super brow” som kommer hjälpa oss bli lite mer färggranna. The super brow är en ögonbrynspomad.

The super brow kan vara en riktigt game changer. Det kommer bli så lätt att matcha sina bryn med exempelvis sin outfit, eller resten av sin makeup för den delen.

The super brow släpps tillsammans med två andra brynprodukter i vår. ”Brow struck” som är ett reflekterande puder, och ”Signature brow”, som är en precisionspensel för brynen.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Nr5_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss