in

Ny sminkblogg på VeckoRevyn!

puritydragare
Ny sminkblogg på VeckoRevyn!

Nu kan vi äntligen avslöja vem som tar över efter Linda Hallberg!

Mer

purityheader

Sanna Elmgren har drivit bloggen Purity sedan 2008. Från och med nu hittar du hennes grymma sminkblogg på Veckorevyn.com!

Ända sedan Sveriges största sminkbloggare (och VeckoRevyns Blogstar 2009!) Linda Hallberg valde att gå till Modette har vi letat efter en ny sminkbloggare. Nu har vi äntligen hittat henne!

Hej Sanna och välkommen till VR! Vad kommer vi att kunna läsa om i din blogg?
Tack så mycket! På min blogg kommer jag att bjuda på skönhet i alla dess former – sminkningar, nagellack, tips, guider, tutorials, recensioner, inspiration och information.
 
Du har ju drivit bloggen Purity sedan 2008. Hur kommer det sig att du är så duktig på smink och skönhet? 
Jag har alltid haft ett konstnärligt intresse, bild och teckning var dom ämnen jag gillade allra bäst i skolan. För ungefär 4 år sedan insåg jag att ansiktet är ju faktiskt en tom målarduk den med, och därifrån växte sig smink-och skönhetsintresset bara större. Jag är helt självlärd och har inte gått någon makeupartistutbildning – har man bara ett intresse så kan man lära sig hur mycket som helst på egen hand!

Vilket är ditt absolut bästa skönhetstips? 
Satsa på en bra bas, även om du har bråttom! En jämn och fin hudton är grunden för allt smink, och har man ont om tid så ser man direkt så mycket fräschare ut bara man kan trolla bort dom där mörka ringarna under ögonen eller finnen mitt i pannan.

Vilka tre saker hittar man alltid i din sminkväska?
Concealer, mascara och brynskugga.

Vilken är den vanligaste sminkmissen som många gör?
Att välja en nyans på foundation som är på tok för mörk i ett försök att se brunare ut. Det resulterar allra oftast i att man bara ser orange ut med en skarp linje mot halsen – inte så snyggt! Vill du fejka brännan så släng på en bronzer de ställen där solen träffar ansiktet först naturligt (panna, näsa, kinder och haka) och var noga med att tona, det ser mycket mer naturligt ut.

Vilken är den största sminkmissen som du själv har gjort? 
När jag gick i högstadiet och gymnasiet var jag hårdrockare och synthare och ville se så blek ut som möjligt i ansiktet, så jag använde en vit foundation. När jag ser tillbaka på en del gamla bilder så ser jag hur hemskt och flammigt det såg ut, tur att man lär av sina misstag!


TA MIG DIREKT TILL BLOGGEN!