in

Ny frisyr i höst!

bild 12
Ny frisyr i höst!

Sugen på att förändra frisyren i höst? Inspirationen, tipsen och de hetaste höstfrisyrerna hittar du här!

Mer

kortkort

Kort hår och så kallade ”pojkfrisyrer” klär de flesta, speciellt de med oval ansiktsform. Frisyren är lättskött och alltså perfekt för dig som inte har tid eller ork över till locktänger, värmespolar och krävande hårinpackningar.

lugg

När sommaren börjar lida mot sitt slut blir luggen en allt vanligare syn. Den ultimata höstfrisyren känns just nu som hetast i en rak variant. Och fega inte när du ska klippa, i höst vill vi se rejäla, fylliga luggar!

Luggen passar alla huvudformar. Du som har rund huvudform bör dock tänka på att inte klippa en vinklad lugg som ramar in ditt ansikte i en för rund form. Satsa istället på en helt rak variant.

modigt

Är du sugen på en riktig förändring? Inspireras av Gaga och Rihanna eller låt frisören släppa loss och gå hem med en unik frisyr!

Modiga klipp kommer vi garanterat få se mer av i höst.

mittbena

Mittbenan är tillbaka – och det med råge! I höst känns mittbenan trendig i alla varianter – afro som spikrakt. Det är även en utmärkt frisyr för dig som ändrar dig ofta, eftersom mittbenan är en utmärkt grund för så gott som alla frisyrval!