in

Nu kommer en ny typ av sheet mask – och det den gör är helt sjukt coolt

torr sheet mask

Framtiden är här – i alla fall om inom skönhetsområdet sheet masks. Vi är verkligen blown away! Mer

De senaste åren har sheet mask-marknaden fullkomligt exploderat. De tunna, singelpackade ansiktsmaskerna finns numera att köpa överallt och många använder dem för att de är sjukt praktiska.

Vi älskar dem, men visst kan det bli liiite kladdigt ibland?

Det problemet är förhoppningsvis snart löst.
7

Make up-artisten och skönhetsgurun Charlotte Tilbury, känd för sina vårdade hudprodukter, har precis avslöjat att hon tagit fram en alldeles ny typ av sheetmask. Hur skiljer den sig från alla andra på marknanden? Jo, den är torr. Välkommen till framtiden, liksom!

Den nya masken heter ”Instant Magic Facial Dry Sheet mask” och är just som namnet antyder torr. Exakt hur den funkar är än så länge oklart, masken lanseras först i mars och då kommer alla frågetecken rätas ut.

Det vi vet än så länge är i alla fall att den påstås återfukta, ljusa upp och utjämna hyn på bara 15 minuter. Vi vet också att vi MÅSTE ha den och att den kommer vara rätt jäkla dyr (precis som Tilburys tidigare produkter). Men faktum att vi vill ha den kvarstår – hur ska man kunna motstå en TORR ansiktsmask liksom?!

I väntan på att Charlotte Tilburys magiska uppfinning lanseras så kan du gotta dig i andra masker. Här tipsar vi om sheet masks och helt vanliga kräm-masker att frossa i (håll musen över/klicka på produkterna för att se pris och butik):