in

Minitest: Bästa läppglansen

lipglosset

Strunta i tunga färger och spar läppstiftet till mörkare tider. Läppglans är sommarmakeupens måste!

Mer

Fin färg1 rimmel

Rimmel Vinyl Max Lipgloss, 80 kr.
Om produkten: Färgat läppglans.
Så tyckte vi: Ger mycket färg, lagom glans och känns mjukt på läpparna. Råkar man ta lite för mycket blir det dock väldigt kladdigt, helt plötsligt var det läppglans över hela glaset och över sambon. Den stora applikatorn gör det svårt att stryka på glanset om man har små läppar.
Betyg: 3

Bäst i test!
2 isadora

Isadora Moisturizing Lip Gloss, 99 kr.
Om produkten: Finns i transparenta och färgade nyanser.
Så tyckte vi: Väldigt fin färg och perfekt glossig glans utan att kännas för mycket. Innehåller vårdande jojobaolja. Nästan ingen doft, vilket jag bara tycker är skönt. Stort plus för den mjuka och lagom stora applikatorn. Bra färg som håller länge.
Betyg: 5

Bra pris
3 issa

Gina Tricot Beauty Lips, 29 kr.
Om produkten: Transparent läppglans.
Så tyckte vi: Ett väldigt mjukt glans som ger minimalt med färg men en riktigt glossig finish. Ibland känns det dock lite väl kladdigt. Ska dofta jordgubb men tyvärr är doften lite plastig och glosset smakar inte alls gott. Största pluset är priset.
Betyg: 3

Med spf
4 balm

Balm Shelter Tinted Gloss SPF 17, 189 kr.
Om produkten: Färgat läppglans.
Så tyckte vi: Vi älskar färgen ”Dream girl”! Perfekt nude-färg som blir ganska täckande och läpparna får en naturlig glans. Stort plus att den innehåller spf 17, då slipper man tänka på solskydd på de känsliga läpparna. Onödigt krångligt med den lilla applikatorn.
Betyg: 4