in

Mini Andéns skönhetsfavoriter!

mini
Mini Andéns skönhetsfavoriter!

Svenska supermodellen Mini Andén använder inte smink privat men älskar ändå att fylla necessären med skönhetsfavoriter. Spana in hela intervjun här!

Mer

mini

Så, Mini, du en skönhetsjunkie?
–Nej, absolut inte! Jag använder inte så mycket produkter, tjejer ser i allmänhet snyggare ut om de inte är supermejkade. Lite founadtion, rouge, mascara och läppglans räcker långt.

Du bor ju i Los Angeles. Har du några amerikanska skönhetsfavoriter?
– Jag gillar Maybellines mascara Great lash men den finns väl i Sverige numera? Bumble and bumble creme de coco schampo är en storfavorit, den luktar supergott! Och så läppglans från Sephora.

Använder du mycket smink privat?

–Nej, jag tycker inte att jag är så pass gammal att jag behöver ett lager med mejk. Men visst är det kul att experimentera med färger när man ska på fest. Jag använder nästan aldrig läppstift, det fastnar alltid på mina tänder.

Vilken skönhetsprodukt klarar du dig inte utan?
– En skön bruncréme eller ett bronzingpuder, man ser direkt fräschare och piggare ut. När jag var blonderad och hade slitet hår sov jag ofta med Kérastases inpackning Deep treatment, som gjorde håret helt fantastiskt mjukt.

Vad är vardagslyx för dig?
– När jag får tid att ta ett lyxigt bubbelbad. Det händer alltid någonting i mitt hus, jag har bland annat en massa hundar som alltid vill ha uppmärksamhet. Men när jag får den där sällsynta egentiden och ligger och doftar på lavendeldoftande skum, det är vardagslyx för mig.