in

MACs julkollektion är allt vi önskar oss av tomten – den är helt magisk

mac julkollektion dragare

Älskar du jul och makeup? Då kommer du gå bananas över MACs julkollektion! Mer

Det finns många saker som är magiska med julen. Stämningen, att umgås med sina nära och kära, glögg och pepparkakor, Kalle Anka, tomten. Men om du är som mig och älskar smink så vet du att det finns en till sak som är magisk. Alla limited edition julkollektioner från ens favvomärken, såklart!

Allting är mer glittrigt, har finare förpackningar och drömmigare färger. För att inte tala om alla present-sets som man ska köpa för att ge bort men istället köper till sig själv för att det är ju bara SÅ fint. Man kan liksom inte låta bli.

Och först ut att teasa med sina julprodukter är MAC. Eller ja, tekniskt sett är det kontot Trendmood1 som visat upp nyheterna. Men ändå. Produkterna är magiska!

Klicka åt höger för att se fler produkter. Och alltså de guldiga lösfransarna? Snacka om att ha snyggast fransar på julfesterna.

[adSpace placement=”auto”]

Ja, alltså stjärnan (eller ska jag säga snöflingan?) i kollektionen måste ju vara highlightern. I mean look at it!

Kollektionen ska släppas nu i oktober, men exakt datum är ännu inte sagt, skriver Cosmopolitan. En sak som är säker är i alla fall att jag nu är ännu mer peppad på jul!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Nr5_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss