in

Lyxsmink till budgetpris!

Det finns väl inte…riktigt bra kvalitetssmink och krämer till låga priser? Jo, absolut! VR har gjort ett megabudgettest och hittat guldkornen i sminkdjungeln. Mer

LÄTT FÄRGAT

latt fargat

IsaDora Velvet touch foundation, 119 kr.
Riktigt skön, lättflytande foundation som ger ett lätt täckande resultat med makeupsvampen. Det krävs lite arbete för att få ett helt jämnt resultat, men ändå en mer än godkänd produkt. Bra för dig som mer vill jämna ut än dölja.
BETYG FEM

Yves Rocher Couleurs nature teint fluid, 199 kr.
Känns mest som en färgad dagkräm då den är krämig och inte täcker så mycket. Passar en torr alternativt äldre hud då den ger en fräsch lyster och blir jämn på huden. Håller bra hela dagen utan att klibba. Bra för dig som vill ha ett naturligt resultat, men inte för dig som vill dölja ojämnheter.
BETYG FYRA

Vichy Normateint, 174 kr.
Låt inte den lätta kon-sistensen lura dig! Denna foundation är täckande och känns väldigt mattande, men då den lägger sig utanpå huden i små kakor, blir ändå T-zonen gärna blank under.
BETYG TVÅ

Max Factor Miracle touch liquid illusion foundation, 145 kr.
Supersmart dosa med inbyggd svamp som är perfekt att ta med i handväskan för touchups under dagen. Krämen tenderar att lägga sig så att huden lätt ser lite väl ”sminkad” ut och känns därför lite mer som en produkt för kvällen, än en diskret dagprodukt.
BETYG TVÅ

FÖR ÖGONFRANSARNA

mascaor

Maybelline Define-a-lash, 135 kr.
En bra och mjuk borste som känns lite ovan i början, men som med lite övning ger ett bra resultat. Separerar fransarna bra och gör dom naturligt längre och mörkare. Inga klumpar, sitter bra och smular inte. En bra budgetmascara som funkar till vardags och fest. Torkar snabbt och klibbar inte.
BETYG FYRA

L’Oréal Paris Telescopic clean definition mascara, 140 kr.
Bra borste, den är tunn och väldigt flexibel vilket gör att man verkligen kommer åt överallt. Ger ett tunt lager med fint separerade fransar, ska man ha mer effekt får man borsta på flera lager. Funkar bäst som en diskret vardagsmascara!
BETYG TRE

Rimmel Extra super lash mascara, 60 kr.
Det här är absolut en bra mascara som varken kladdar eller klumpar sig. Perfekt för dig som vill ha långa fransar med schyst böj, men är det tjockhet och volym du är ute efter är den inte klockren.
BETYG TRE

Cliniderm Gentle volume mascara, 109 kr.
Cliniderms mascara är doftfri och mild. Resultatet blir naturligt svarta fransar med lätt böj. Ingen partymascara med maxvolym och längd men en bra vardagsprodukt för dig som föredrar att sminka dig diskret.
BETYG TRE

Den här artikeln skrev vår skönhetsredaktör Lisen Sundberg i nummer 20 av Veckorevyn. Vill du se alla budgettipsen – köp det i butik nu. Missa inte det!