in

Linn Herbertssons bästa skönhetstips!

bild 13
Linn Herbertssons bästa skönhetstips!

Spana in snygga bloggerskan Linn Herbertssons bästa skönhetstips för hår, smink och naglar!

Mer

linnartikel

I senaste numret av VeckoRevyn som finns ute i butik nu kan läsa om Linn Herbertssons bästa skönhetsknep, från topp till tå. Vi ger dig några av hennes bästa tips här…
 
Hur tar du hand om ditt långa hår?
– Jag använder både schampo, balsam och inpackning från L´oréal. Jag försöker också sova med håret i en fläta, jag har hört att det är bra för hårstråna.
 
Hur ser mejken ut när det vankas fest?
– Då använder jag samma produkter som till vardags och matchar dem med en svart kajalvinge. Lösögonfransar är också ett måste, det bästa franslimmet finns på Face Stockholm. Det är svart, så det syns inte under lösögonfransarna. I ögonvrån lägger jag en ljus ögonskugga, då ser det ut som om jag har ett större mellanrum mellan ögonen. Lite katteffekt, det är snyggt.
 
Vilken nyans är snyggast på naglarna?
– Just nu gillar jag ett lack i silver från Maybelline. Det är både snyggt och jättebra och blir så blankt att det ser ut som om man har minx-naglar. Jag är helt kär i dem!
 
Vilken är din favoritdoft?

– Alltid Stella McCartney. Den är återkommande i mitt badrumsskåp.

Linn Herbertssons blogg hittar här! Spana även in när Linda Hallberg visar hur du trollar bort finnar på ett kick och Veckorevyns guide till hur du hittar rätt schampo för just ditt hår!

Psst..

omslag24

Fler av Linns bästa skönhetstips hittar du i nya numret av VeckoRevyn som finns ute i butik nu. Där kan du även läsa om Kenzas stora kärlek, hemligheten bakom snygg mage och rumpa och om den nya mirakelmetoden som ger dig drömhåret. Missa inte!