in

Kopiera Kates skimrande look

bild 15
Kopiera Kates skimrande look

Veckorevyn ger dig tipsen hur du kopierar svala skönheten Kate Bosworts make up och frisyr.

Mer

dragarekate

Skimrande metaller är tricket för att förändra svala Kate Bosworth till magnetiskt eldig på röda mattan. Oavsett hur modernt färgstarka kulörer än är i sommar, är en bronzig look alltid trygg att falla tillbaka på. Aldrig fel – oavsett vardag eller fest.

Så enkelt snor du stilen:

kind

Underlag:
En färgad underlagscrème är att föredra under varma sommardagar. Krydda den gärna med en liten, liten klick highlighter för ett skirt resultat. Föredrar du en högre täckningsgrad, använd foundation som du applicerar från ansiktets mitt och arbeta dig utåt. Använd gärna rena fingertoppar vid applicering, så ”smälter” foundationen bättre in i huden.
TIPS! En vanlig skimrande ögonskugga åt champagnehållet i nyansväg, funkar prima som highlighter.

För ännu mer lyster, undivk puder i största möjliga mån. Blir du blank i t-zonen? Dutta lite puder där och låt kinderna vara fria från puder. Så kallade blottingpapers, som suger upp överflödigt fett, är utmärkta att stoppa ner i handväskan, för uppfräschning under dagen.

Applicera ett aprikosfärgat krämrouge på kindens bulle. Le, så hittar du den. Toppa med en highlighter på kindbenen.
TIPS!
Har du inget krämrouge i rätt nyans, mixa rött läppstift med en klick foundation.
 

oga

Ögon:
Fyll i ögonbrynen försiktigt. Börja i brynets mitt och arbeta dig utåt, mot öronen. Fyll sedan i luckan från mitten till näsan. Borsta upp stråna med en gammal, rentvättad mascaraborste som du sprayat med hårspray.

Ögonlocken markeras med en brun-svart flytande eyeliner. Avsluta med en liten vinge. Böj upp ögonfransarna i tre steg: 1. Från roten. 2. Mitten. 3. Ute i topparna. Toppa med två lager förlängande mascara.
TIPS: Värm fransböjaren med hårfönen i några sekunder, så håller böjen längre.

Läppar:
För en naturlig och sammanhängande look: använd krämrouget på läpparna som läppstift. Ett tunt lager läppglans avslutar make upen.