in

Kom igång med träningen!

dragare
Kom igång med träningen!

Så kommer du igång med träningen – en gång för alla!

Mer

dragare

Gwyneth och Madonna – superstjänor som tränar ihop.

Oavsett om du tränar för att se snygg ut eller bara för att det är kul kan vem som helst förlora träningsmotivationen under semestern. För visst, det är rätt skönt att ligga där i gräset, läsa en bok och äta nybakta kanelbullar. Men det är (nästan) lika härligt att känna svetten droppa och endorfinerna susa genom kroppen.

Veckorevyn.com ger dig sina bästa tips hur du ger dig själv en spark i baken och kommer igång med träningen en gång för alla.
cameron

Ingen risk för Cameron att hamna i semestersvackan eftersom hon alltid är aktiv.

PERSONLIGHETSPASSA
Anpassa träningen efter dig och inte tvärt om. Tycker du att det är dötrist att springa men älskar att röra dig till musik kanske dans passar dig bättre?


TRÄNA TILLSAMMANS

Det är roligare om man är två. Köp gymkort på samma ställe som din kompis och gå på samma pass. Roligare och svårare att avstå, eftersom hon förmodligen står där och väntar.

NÅGOT NYTT
Utmana dig själv och testa en träningsform du aldrig provat tidigare. Vad sägs om bootcamp-inspirerad träning som armyfitness, balett eller fäktning?

ÄT MELLAN MÅLEN

Felet många gör när de ska börja träna är att dra in på maten. Inte vidare smart. Utan energi orkar man inte heller förbruka någon. Satsa på smarta mellanmål som frukt, nötter och keso, rågbröd bakat på surdeg med kalkon och avokado eller en yoghurtbaserad smoothie.

paris

Paris luftar fötterna i ett par bekväma joggingskor.

BOKA IN
Köp en färgglad penna i bläck och boka in träningspassen som vilka möten som helst.

LÅT SKORNA STÅ

Underskatta inte vardagsmotion. Låt finskorna stå – snöra på dig bekväma gympaskor när du går till jobbet/skolan. Höga klackar är inte längre en ursäkt. 

PLACERA STRATEGISKT

Ställ den färdigpackade träningsväskan bokstavligen framför dörren så att du snubblar över den om du mot förmodan skulle glömma den.

Vad ska jag göra för att bli av med mitt dåliga samvete om jag inte hunnit träna?

VRs träningsexpert Frida Nordstrand tipsar

frida

Det dåliga samvetet är inte farligt eller skadligt, det kan faktiskt ofta vara just det som får dig att göra slag i saken. Och det bästa sättet att bli av med ditt dåliga samvete är väl att snöra på dig skorna och springa ifrån det!  Värre är det om du tränar mycket och får dåligt samvete så fort du har en träningsfri dag. Då gäller det att komma ihåg att resultaten av träningen uteblir om man inte har vilodagar. Överträning leder till sämre träningsresultat, förslitningar och skador. Planera in träningen varje vecka och följ det schemat så slipper du ta dagliga beslut om när och hur du ska träna.

matthew

Matthew älskar att träna. Och det syns.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.