in

Kim Kardashian: ”Det här är bästa hacket för att få bort foundation-fläckar på kläderna”

kim k foundation dragare

Att få fula foundationfläckar på sina kläder är så irriterande. Man vet att det är svårt att få bort och vips så är hela dagen förstörd. Eller? Kim Kardashian delar med sig av sitt hack för att enkelt få bort foundation från tröjan! Mer

Om det är någon som vet hur man lättast får bort foundationfläckar från kläder så borde det ju vara beauty queen Kim Kardashian. Och hennes bästa knep är förmodligen billigare än vad du tror och går att köpa typ överallt.

Kardashian svär vid att raklödder är hemligheten bakom att få bort foundation från sina kläder. För att få bort fläcken som ett proffs: applicera lite raklödder på fläcken. Tvätta sedan plagget eller vät ner det lätt tills fläcken är borta. Om raklöddret inte räcker hela vägen dit har Kardashian ett till ess i rockärmen.

”Använd en droppe av rengöringssprit tillsammans med raklöddret. Fläcken borde försvinna lätt”, avslöjade Kardashian på sin app, skriver Hellogiggles.

Så nästa gång du står där på morgonen och är stressad för att komma iväg i tid och råkar få foundation på din tröja vet du vad du ska göra.

 

Den 21 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day i Stockholm, en mode- och skönhetsfestival som vänder sig till alla som är mode- och skönhetsintresserade. LÄS MER OCH BOKA HÄR.