in

Kändisfrisören fixar ditt hår!

dragaresmallasare
Kändisfrisören fixar ditt hår!

Vass, ärlig och kreativ – här kommer frisören Andy Uffels bästa råd till er läsare med akuta hårproblem.

Mer

narcis

Förra veckan åkte vår reporter Quetzala Blanco ner till Amsterdam för att ta ett snack med frisören Andy Uffels som gjort visningar och kampanjer för bland annat Chloé, Narciso Rodriguez, YSL och Viktor & Rolf.
Förutom att prata sommarens och höstens trender så bad vi Andy tipsa er läsare om nya frisyrer och färger inför våren.

Andy ligger bakom den snygga flätan på Narciso Rodriguez kampanj ”For Her”, som du ser på bilden ovan.

andy

Andy och reporter-Quetzala i Amsterdam.

Julia

julia

– Klipp konturerna, och tunna ut med lite lager på lager. En mittbena skulle vara riktigt snyggt på den här tjejen! Färgen är superfin som den är. Natulig och blond är superinne i år, det är vad nästan alla modellerna körde på visningarna i Paris och Milano.

Halida

halida

– Klipp håret till hakan så balanseras det hjärformade ansiktet mer. Klipp upp det lite, men inte för mycket och klipp lager på toppen av huvudet. Behåll luggen, den är superfin. Färga hela håret en nyans blondare och ta bort de mörka slingorna.

Elin

elin

– Vilket underbart ansikte! Hon kan klippa en aning kortare, precis i höjd med hakan. Klippa lager på toppen av huvudet skulle också passa henne. Sidbenan är superfin och den naturliga färgen behöver inte ändras.

Pamela

pamela

– Klipp håret! Det ser tjockt och fint ut och skulle vinna på att vara långt fram för att rama in ansiktet. Lite gele stramar till det. Färgen ser lite deprimerande ut så jag skulle ljusa upp det med några nyanser ljusare brun färg.

Therese

therese

– Wow, en riktigt glamourös rödhårig har vi här! Klipp håret så att det hamnar i linje med hakan och klipp upp det så att håret får mer volym. En lätt och lite utklippt lugg skulle passa och få henne att se yngre ut.
Färgen är härlig, men om hon vill pigga upp det lite kan hon göra det lite mörkare, bruna slingor som verkligen ska smälta in i håret och se naturliga ut.