in

Kändisarns hår-makeovers

Kändisarns hår-makeovers

Kommer du ihåg? De färgade, klippta lugg, snaggade – och en rakade av rubbet. Vi kollar in kändisarnas hår-makeover 2007. Mer

2007 var året då många klippte korta frisyrer och ordentliga luggar. Vem vem lyckades bäst? Veckorevyns Ebba listar årets 15 viktigaste hårmakeovers.

15. Cameron Diaz blir brunett – och blondin igen

Cameron är supersnygg oavsett hårfärg, men jag tycker ändå att hon gjorde rätt i att gå tillbaka till sitt beachblonda!

14. Christina Riccis 20-talsklipp

Söt 20-talslook som passar hennes ansiktsform perfekt. En fullträff!

13. Hilary Swank klippte page – men nja…

Vackra skådespelerskan Hilary Swank klippte kort, men nja – det var faktiskt bättre med den långa. Lite kvinnligare och mjukare.

12. Rihanna – modigt extremklipp

Sångerskan Rihanna började året docksöt med långa längder – men klippte kort och fick genast en kaxigare, coolare attityd. Modigt!

11. Liv Tyler visar perfekta luggen

Liv Tyler har långsmalt ansikte som ramas in snyggt av den blanka, fina luggen.

10. Mena Suvaris katastrofklipp!

[adSpace placement=”auto”]

Usch, inte snyggt. Alls. Får mig att drömma mardrömmar om hur det här skulle se ut på mig. Antagligen för en filmroll, förhoppningsvis fick hon BRA betalt…

9. Victoria Beckham blev en blekt blondin

Posh flyttade till Los Angeles och skaffade surfblond, kortkort page för att bli en äkta kalifornientjej. Ser tyvärr mest konstigt ut, hade varit bättre att slinga det bruna à la Jennifer Lopez.

8. Anne Hathaway vill aldrig mer spela prinsessa

Skådisen Anne Hathaway längtade bort från prinsessrollen och klippte kort för att skaffa en mer mogen, sofistikerad look. Och hon lyckas bra, fint!

7. Selma Blair blekte – och färgade tillbaka

Selma Blairs tid som blekt blondin var relativt kort, och tydligen var det svårt att få Selmas kolsvarta hår att blekna. Hon ser riktigt cool ut i det blonda, men utväxten kan nog inte ha varit så kul…

6. Rachel McAdams skippade rosa slingor och blev brunett

Skådespelerskan Rachel McAdams (känd från bland annat ”Mean girls”) ävergav livet som blondin för en mörk kastanjefärg. Riktigt snyggt!

5. Jessica Simpson färgade sina extensions

[adSpace placement=”auto”]

Jessica Simpson har synts i flera olika looks under året som gått, men fastnade aldrig riktigt för det mörka. Nu är hon tillbaka som sitt gamla vanliga, blonda jag. Finast, tycker jag!

4. Mischa Barton testade chokladbrunt

Mischa Barton dök upp i New York – i blankt, nyfärgat mörkbrunt svall. En het snackis i bloggvärlden, men de flesta var överens om att det var en hit. Det tyckte desto färre om hennes senaste look som blondin

3. Tveklöst årets mest omskrivna klipp

Efter veckor av vilt festande, skandalbilder och personlliga kriser stannade Britney utanför en sjaskig salong i utkasten av Los Angeles, och bad om att få låna en rakapparat… Årets mest omtalade – och sorgligaste – klipp.

2. Kate Moss klipper lugg – och alla vill haka på

Antagligen frisyren som inspirerat flest till att våga ta steget och klippa lugg. En supermodell är supersnygg i allt, men Kates lugg får henne verkligen att se mjukare, yngre och piggare ut.

1. Katie Holmes fantastiska blanka page

När den här bilden dök upp var det nästan, nästan så att jag ville ta med den till frisören. Så otroligt snyggt, passar hennes tjocka hår och framhäver hennes vackra drag. Hon borde dock inte tagit det steget längre och klippt lugg. Förstörde hela grejen!

Vilken kändis makeover gillar du bäst? Kommentera!