in

Kändisarnas bästa hälsotips!

bild 8
Kändisarnas bästa hälsotips!

Hollywoodstjärnorna berättar vad de gör för att må bra. Låt dig inspiereras för en sundare livsstil!

Mer

Jennifer Aniston

jennifer aniston

”Yoga för mig lugn. Det är terapi, träning och medation på samma gång!”

Jennifer Garner

jennifer garner

Spenat är rikt på mineraler, vitaminer och antioxidanter, och är en av de mest näringsrika grönsakerna. ”Mitt nyttigaste mellanmål är en smoothie. Jag tar banan, mango och sen massor av spenat så att smoothien blir grön. Den smakar bara frukt och mina barn älskar färgen. De märker inte alls att den innehåller spenat.” Berättat för People.

Mandy Moore

mandy moore

”Jag älskar akupunktur. Det är så stärkande, jag blir liksom mig själv igen efteråt.” Berättat för Women’s Health.

Beyoncé

beyonce

”Min favorit är trappmaskinen – det är grymt bra för rumpan. Jag brukar dock bara orka köra regelbundet i tre månader innan jag lägger av för året.”

Hilary Swank

hilary swank

Forskning har visar att hundägare har lägre blodtryck, är mer sociala och löper mindre risk att bli deprimerade. ”Mitt sätt att slappna av har alltid varit att hänga med mina djur – att gå till parken eller stranden med hundarna. Jag försöker alltid sätta av tid varje dag till att bara vara med dem.” Berättat för Marie Claire.

Eva Mendes

eva mendes

Att må bra psykiskt och ha en positiv livssyn gör att vi lever längre, har lägre blodtryck, löper mindre risk för hjärtproblem och påverkas mindre av stress, visar amerikansk forskning. ”Jag är ett fan av terapi och jag älskar att prata om det. Varför vänta tills något hemskt händer innan du börjar laga dig själv?” Berättat för E! News.

Kate Hudson

kate hudson

Glöm inte konditions – bättre flås ökar syreupptagningen, energiomsättningen och nervimpulserna i hjärnan. ”Jag älskar tennis! Jag älskar hur kroppen blir både slankare och fastare och dessutom är det sjukt kul. Har jag sagt att jag är en tävlingsmänniska?”