in

Julklappstips: Parfymer

dofter
Julklappstips: Parfymer

Mamma, syrran, bästisen eller farmor? Här är klapparna som håller länge, länge.

Mer

dofter

Idétorka inför julafton? Ingen fara! Veckorevyn har gjort jobbet och sniffat sig igenom otaliga parfymer som julklappstips. Här är vår topp 10-lista, som blir perfekta presenter under julgranen.

10. Britneys favorit

thiery

Britney Spears och Kate Hudsons favoritparfym ”Angel” från Thierry Mugler är en intensiv, söt sådan – perfekt för partykvällen! Doften av choklad, patchouli och röda bär stannar kvar länge, tack vare att det är en eau de parfum och inte en lättare eau de toilette.
339 kr/15 ml.

9. Som sensommarregn

cool water perfume 34 oz

Några sprut av storsäljaren ”Cool Water Woman” från Davidoff för tankarna till sommarregn. En frisk och sensuell doft som utvecklas och blir kryddigare senare under dagen.
299 kr/30 ml.

8. Ebbas favorit

narc

Kryddigt när det är som bäst. Narciso Rodriguez For Her blev parfymen på allas läppar – och halsar – när den lanserades 2007. Chefredaktören Ebba von Sydows absoluta höstfavorit doftar gott av mysk.
579 kr/50 ml.

7. Doftsuccé

gucci rush1

Succén ”Gucci Rush Perfumeär en skarp, orientalisk doft med träig underton från italienska modehuset Gucci. Passar lika bra till jobbmötet som partykvällen.
315 kr/30 ml.

6. Doft av kärlek

amoramorperfumew full

En mjuk, fruktig doft av liljekonvalj, mandarin och svarta vinbär. ”Amor Amor” från Cacharel är en doft lätt att bli förälskad i.
229 kr/30 ml.

5. Doftbomb

flowerbomb

Flowerbomb” från designerduon Viktor & Rolf blev snabbt en favorit vid lanseringen 2005. Den blommiga, romantiska doften är inte för söt passar de flesta och till det mesta.
475 kr/30 ml.

4. Kryddig citrus

light blue perfume by dolce gabbana for women

Vem har inte testat ”Light Blue”? Tillhör du den utrotningshotade skara som ännu inte gjort det – gör det nu! Dolce & Gabbanas bästsäljare är en frisk doft av äpple och citron som avrundas med varmare doftnoter som cederträ och mysk.
295 kr/25 ml.

3. Söt som godis

ralpg

Föreställ dig en proppfull godisskål, bara fylld med fina favoritbitar. Som en utsökt liten pralin doftar Ralph LaurensRalph”.
229 kr/30 ml.

2. Syrligt äpple

bede

Några sprut av Donna KaransBe Delicious” känns som ett friskt, grönt äpple. En fräsch och sofistikerad doft som är lätt att gilla.
389 kr/50 ml.

1. Männens favorit

ehero

Som en läskande fruktsmoothie toppad med jasmin och vanilj – så vill männen att vi ska dofta! Christina Aguileras självbetitlade doft var en överlägsen favorit när männen i Storbritannien lade sin röst på den parfym de gillade bäst på kvinnor.
219 kr/30 ml.

Har vi glömt någon parfym? Tipsa om din favorit här!