in

Janets skönhetsfavoriter!

bild 4
Janets skönhetsfavoriter!

Made in Sweden-Janet vet hur viktigt det är att ta hand om sin hud. För VR avslöjar hon sina sminkmåsten, bästa partytipset och vilken doft som alltid får henne på fall.

Mer

janetstor

Vad betyder smink för dig?
– Jag älskar det, skönhetsprodukter är en viktig del för att jag ska må bra. Det är kul att experimentera och förändra utseendet. Men jag tycker att smink ska användas för att framhäva skönhet, inte dölja skavanker som så många försöker göra.

Sminkar du dig varje dag?
– Ja, fast i olika grad. Jag använder concealer från Estée Lauder, bronspuder från Elizabeth Arden, rouge från Make up store och mascara från L’Oréal.

Vilket är ditt tidigaste sminkminne?
– Att jag rotade runt i mammas sminkväska. Jag förstod inte så mycket av innehållet och körde enbart på färgkänsla. Det blev mycket rött läppstift och rosa rouge. Härlig kombo, ha ha!

Hur viktigt är det att ta hand om huden?
– Superviktigt! Det behöver inte vara dyra produkter, men alla borde verkligen investera i bra rengöring och fuktcremer.

Vilken beautyprodukt är ett måste när du ska ut och festa?
– Eftersom jag dansar hela natten lång blir jag lätt blank i ansiktet. Därför får alltid ett bronspuder följa med  väskan.

Hur tar du hand om ditt hår?
– Jag har länge färgat mitt hår regelbundet, vilket har medfört att det har blivit väldigt torrt och slitet. Därför använder jag hårvårdsprodukter som verkar vårdande och återuppbyggande. Inpackning blir det en gång i veckan.

Till sist, har du någon favoritdoft?
– Vanilj är jag väldigt svag för, både när det gäller parfym och doftljus. För mig betyder dofter väldigt mycket, eftersom de kan påminna om specifika minnen eller personer. Därför försöker jag byta parfym i samband med att jag påbörjar olika kapitel i livet.