in

Blondinbellas skönhetsfavoriter

bbdrag

I det nya numret av VeckoRevyn är Blondinbella omslagstjej. Dessutom visar hon upp sina snyggaste makeuper i en enkel steg för steg-guide. Här listar hon sina bästa skönhetstips!

Mer

bbdrag

Hur sminkar du dig helst till vardags och fest?
– Till vardags sminkar jag mig med mineralprodukter i ansiktet och rouge i nyansen ”Clementin” från Lily Lolo. Sen använder jag en ögonbrynspenna från H&M, böjer fransarna, applicerar mascara och lägger slutligen på läppglans. Till fest har jag gärna en sotad ögonmakeup och neutrala läppar. Som bas använder jag gärna Make up stores Studio makeup. Den sitter som berget och passar bra om det är filmpremiär eller om man ska gå ut. Efter det pudrar jag. Runt ögonen använder jag gärna Håkanssons ögonskugga ”Clay”.

Du ser alltid så fräsch ut, har du några hemliga skönhetsknep?
– Återfukta! Om man inte gör det blir huden torr. Jag gillar The oil från Håkansson. Men att återfukta ofta gäller inte bara huden utan allt som blir torrt som naglar och läppar.

Vad gör du när du vill unna dig något för ditt hår eller utseende?

– När det gäller att unna mig gillar jag regelbundenhet. Exempelvis gillar jag att regelbundet göra manikyr, gå på spabehandlingar och att klippa topparna ofta. Jag är väldigt noggrann med mitt hår.