in

I nya numret: Petras bästa skönhetstips

bild 22
Petra Tungårdens bästa skönhetstips

Spana in superbloggaren Petra Tungårdens bästa skönhetstips!

Mer

petradragare

I senaste numret av VeckoRevyn som finns ute i butik nu hittar du en skönhetsintervju med bloggaren Petra Tungården. Hon tipsar bland annat om hur hon sköter om sitt hår och vilka som är hennes favoritprodukter. 
– Jag älskar smink och är alltid, alltid ute efter att hitta de bästa produkterna. Ibland kan jag köpa fem foundations på en vecka, bara för att jag är övertygad om att jag kan hitta en produkt som är bättre, bara jag fortsätter leta. Så är det med allting, från ansiktsbehandlingar till produkter.
 
Så du sminkar dig varje dag?
– Nja, jag har en tendens att försova mig och då hinner jag inte med smink. Men när jag vaknar i tid brukar jag använda en primer från Smashbox och en mascara från Yves saint laurent.
 
Bästa budgettipset?
– Har du köpt en dyr mascara som har tagit slut, spara borsten och använd den till en lite billigare mascara. Det är ju trots allt oftast borsten du vill åt, inte själva mascarakletet i sig.

omslaglille

Psst! Vill du läsa resten av intervjun med Petra Tungården? Köp senaste numret av VeckoRevyn. Där hittar du även ett megastort astro, 144 partyfavoriter och mycket mycket mer.