in

I nya numret av VeckoRevyn: Leighton Meesters smarta beauty-knep!

i nya numret av veckorevyn leighton meesters smarta beauty knep 1

Nu hittar du ett rykande färskt nummer av VeckoRevyn ute i butik. Där hittar du bland annat Leighton Meesters bästa skönhetstips, men vi ger dig en sneakpeak på skönhetsintervjun här.

Mer

Du har alltid en felfri porslinshy, hur tar du hand om den?
– Jag är noga med att alltid tvätta av sminket och vara hälsosam från insidan och ut. La roche-posays hudvårsprodukter är luktfria, milda och sköna på min hud. Som en del av min kvällsrutin använder jag Hydreane-serien för torr hud. På morgonen smörjer jag mig med en Anthelios-produkt som är en fantastisk creme med solskydd.

Hur sminkar du dig privat?
– Väldigt lite, men även utanför inspelningarna är jag skådespelare. När jag går på röda mattan spelar jag en roll och då vill jag ha en cool look med makeup och hår. Jag älskar att byta stil!

Du fick färga håret inför Gossip girl, egentligen är du blond. Vad trivs du bäst som?
– Jag är ganska seriös och allvarlig, så jag tycker att vara brunett matchar min personlighet mer än den stereotypiska blondinen. Men ibland gillar jag att ljusa upp med honungsblonda slingor.

Har du något bra budgettips?

– Jobbets fördelar är att jag får testa mycket lyxiga grejer men kan jag köpa något billigt gör jag hellre det. Jag älskar Max factors läppfärg och L’Oréals mascara. Kroppscremer som doftar kokos är också oftast billiga fynd.

Har du snappat upp något annat skönhetsknep på inspelningarna?

– En hårstylist lärde mig att ibland kan vatten skapa en barriär så att schampot inte kan komma åt att göra håret helt rent. För att få bort alla hårprodukter schamponerar jag därför mitt hår när det är torrt. Därefter sköljer jag och lägger en inpackning som sitter i länge.

Har du någon skönhetsvisdom du försöker leva efter?

– Älska din hud! Är du snäll mot den kommer den att le tillbaka.

Psst!

i%20nya%20numret%20av%20veckorevyn%3a%20leighton%20meesters%20smarta%20beauty knep%21

I nya numret av VeckoRevyn kan du läsa
resten av intervjun med fröken Meester. Vi
bjuder dessutom på enkla recept på nyttig
och god sommarmat, de bästa sextipsen inför
er första natt tillsammans, det hetaste modet
just nu och mycket, mycket mer. Köp nya VeckoRevyn idag!