in

Hon sminkar sig som på högstadiet – och det är SÅ mycket igenkänning ?

smink på högstadiet

Youtube-stjärnan ”Nikkie Tutorials” får oss alltid att le – men den här gången skrattar vi faktiskt mer än någonsin. Hennes senaste video, om hur hon sminkade sig på högstadiet, har STOR igenkänningsfaktor. Mer

Med sina över fem miljoner (!!!) prenumeranter är Nikkie en av världens största skönhets-youtubers. Hon är helt sjukt grym, rolig och duktig.

Nikkie, som växte upp i Nederländerna, började på ”High school” när hon var 12 (så ser skolsystemet ut i Nederländerna) och drogs genast in i skönhetsvärlden. Den bestod då av Maybelline Dream Matte Mousse Foundation, x antal lager puder och myyycket kajal.

Men inte nog med att det i sig är upplagt för att misslyckas – man hade dessutom HELT fel färg på foundations och puder.  Ouch.

OCH: man använda inga borstar (förutom de som, om man hade tur, följde med i förpackningen), blendade aldrig och lämnade en riktigt skarp foundation-linje längs käken. Hua!

Till vårt försvar: vi millennials hade faktiskt inte tillgång till grymma Youtube-tutorials när vi var små. Så vad skulle vi göra? Jo, precis så här gjorde vi: