in

Hon kräver 92 miljoner

umats
Hon kräver 92 miljonerUma Thurman stämmer Lancome.

Skådespelerskan stämmer sminkjätten Lancome på 92 miljoner kronor… Mer

uma

Uma Thurman stämmer sminkjätten Lancome på miljoner.

Skådespelerskan Uma Thurman stämmer sminkjätten Lancome på drygt 92 miljoner svenska kronor. Uma hävdar att sminktillverkaren har fortsatt att använda hennes kampanjbilder trots att kontraktet har gått ut.
”Kill Bill”-stjärnan skrev på ett fyraårskontrakt som reklamansikte för Lancome 2000, men 2004 slarvade de med att plocka bort Umas bilder och annonser. ”De fortsatte att exponera hennes bilder långt efter att kontaktet gått ut”, säger stjärnans advokat till Vogue.

uma thurman kill bill volume one

Lancome håller inte med. ”Det lilla användadet av Thurmans bilder efter att kontraktet gått ut inte avsiktligt”, säger deras talesperson i ett pressmeddelande. Vem som har rätt avgörs i rätten i New York.

adv 2689larger

Uma är bioaktuell i USA med thrillern ”The life before her eyes”, där hon spelar mot bland andra Evan Rachel Wood och Eva Amurri. Hon har flera filmer på gång men någon större fullträff har hon inte fått till sedan ”Kill Bill” 2003.

Vad tycker du – är Uma girig som vill ha ännu fler miljoner från Lancome? Eller har hon rätt i att de borde betala för att visa hennes bilder?