in

HÅR: Vågad volym!

modeller
HÅR: Vågad volym!

Trött på platt fall? VeckoRevyn har testat sig fram i djungeln av volymprodukter för att ge dig det perfekta voluminösa hårsvallet.

Mer

MOUSSE

FRISÖRERNAS BÄSTA VOLYMKNEP

magnus

 Magnus Tinglöf, hårstylist och lärare på School of hair i Stockholm:
– Applicera mindre mängder av hårprodukten åt gången i stället för en stor klump direkt. Fokusera på hårbotten och undvik produkter i längderna. Föna håret upp och ner. Bygg upp maximal volym, det är enkelt att kamma ner om det blir för mycket.
Favoritvolymprodukt?
– Sebastians produkter Tantric och Lustful från Evocative-serien

brian

Brian Steel, frisör och stylist för Toni & Guy i Stockholm:
– Root-lifting spray eller spraymousse som man sprutar direkt i hårbotten innan föning följt av hårspray med bra stadga. Etappklippta hår är lättare att ge volym. Ett annat tips är att tupera med kam à la 60-talet i botten.
Favoritvolymprodukt?

– Toni & Guys Beach Curl spray eller Boost-it mousse.

pernilla

 Pernilla Kallin, frisör och stylist med egna salongen PM Stockholm:
– Att färga eller slinga håret hos frisören ger i dag håret en svullnad, utan att skada håret. Om du vill ha volymeffekten, men behålla din egen färg kan du välja en färg som ligger nära din egen. När du fönar, tänk på att håret inte får vara för blött då det spär ut produkterna. Använd inte en mistspray för att fixera, den är för blöt och tynger ner håret igen.
Favoritprodukt?
– Redkens Body Full Weightlifter.

SPRAY

Den här artikeln hittade du i VeckoRevyn nummer 22. I nya numret av VeckoRevyn hittar du ännu fler artiklar om mode, skönhet och hår!