in

Här sminkar Helen sin kompis med förbundna ögon (skrattfest utlovas)!

skacc88rmavbild 2016 03 11 kl 13 28 39

Vår grymma beautybloggare Helen har testat ännu en makeup challenge. Denna gång mejkar hon sin bästa vän Maria och hon gör det med förbundna ögon! Är hon lika skillad som vanligt? Njae. Men roligt är det, kolla själv! Mer

Jag vet inte hur det är med er, men jag brukar i alla fall ha väldiga problem med att få till en perfekt eyeliner, trots att jag har öppna ögon, stor spegel, att jag stöder armbågen mot bordet, använder mitt VISA-kort för rak vinge och tar till alla andra tricks som finns. Lite tröstande är det då att se att även ett proffs som Helen kan ha lite svårt att få till den där perfekta inramningen av ögat! Eller ja, i alla fall när hon har förbundna ögon…

När Helens bästa vän Maria var och hälsade på henne i helgen passade de på att göra en makeup-utmaning tillsammans – att sminka med förbundna ögon. Först mejkade Helen Maria och sedan bytte de roller. Vem tycker du lyckades bäst? Spana in klippet nedan och kommentera sedan vad du tycker i Helens blogg, hon vill mer än gärna veta vem av dem som klarade utmaningen bäst.

? ?
[adSpace]
Helen har tidigare testat att sminka sig själv utan spegel och det är faktiskt sjukt imponerande:

Och vill ni skratta lite extra, missa inte att kolla in det här klippet, när Helens pojkvän sminkar henne. Vi lovar, du vill se det.

Har du någon speciell utmaning du vill att hon ska testa, eller har du andra idéer på tutorials eller steg för steg-guider? Hör av dig direkt till Helen, du hittar hennes blogg här.