in

Här är läppstiften Noora använder i Skam – enligt experterna

läppstift noora färg och märke

Skam-Nooras läppar är på allas läppar. Och vi frågar oss: vilket läppstift använder hon egentligen?! Mer

Nooras signaturlook när det gäller smink är ett riktigt rött läppstift – that’s it! Under höstens Skam-feber har hon fått många att sukta efter det perfekt röda Noora-läppstiftet, men det har varit svårt att hitta. Varken Josefine Pettersen som spelar Noora eller teamet bakom Skam har uttalat sig kring vilka läppstift Noora faktiskt använder.

I ett avsnitt får vi dock en ledtråd. På skoltoaletten säger Mari till Noora att hennes läppstift är fint och frågar var det kommer från, varpå Noora svarar ”Clinique”.

Nu har Clinique i Norden börjat gräva i mysteriet och tagit fram tre förslag på vilka läppstift som de tror att Noora använder. Här är deras förslag:

1. Clinique Pop Matte i färgen ”Bold Pop”. Det här läppstiftet är enligt experterna på Clinique det som är Nooras signaturläppstift: ganska mörkt, åt plommonhållet, matt och mjukt! Går att köpa här.

giphy

 

2. Clinique Long Last i färgen ”Runway Coral”. Ett lite ljusare läppstift som drar åt orangea toner. Går att köpa här.

noora läppstift

 

3. Clinique Pop Lip Colour i färgen ”Cherry Pop”. Det här läppstiftet ser väldigt Noor-igt ut. En ganska klar röd färg, men ändå med ett djup! Går att köpa här.

66e9d7f2faeae528404b77d449afa642

Så här ser färgerna ut:

Noora läppstift märke och färg

 

Artikeln innehåller köplänkar.