in

Hannah Graafs skönhetshemligheter!

bild 4
Hannah Graafs skönhetshemligheter!

Hannah Graaf vet hur man budgetfyndar skönhet och i hennes stressiga vardag är det huden som prioriteras. För VeckoRevyn avslöjar hon sina bästa skönhetsknep!

Mer

hannahgraaf

Är utseendet viktigt för dig?
– Både ja och nej. Självklart är jag mån om att se fräsch ut, jag klär mig i kläder jag tycker är fina och kammar håret – för det mesta i alla fall, haha! Jag tror dock att skönhet också kommer inifrån, mår jag bra inombords så syns det också utåt.

Hur fixar du dig inför en fest?
– Först hoppar jag in i duschen, sen sminkar jag mig och lockar håret. Framför spegeln fokuserar jag först och främst på att underlaget blir bra. Sen borstar jag på mascara och fyller i ögonbrynen. Ögonskugga använder jag sällan, det blir hellre mycket svart kajal. Det tycker jag är fint! Allt som allt tar det ungefär en kvart innan jag känner mig färdig.

Brukar du göra några  skönhetsbehandlingar?
– Det händer någon gång att jag sitter i ett ångbad hemma för att rensa porerna. Efter det peelar jag ansiktet. På min möhippa hade mina tjejkompisar ordnat så att jag fick göra en riktig helkroppsrenovering med massage och en massa olika behandlingar. Det var jätteskönt!

Vad är det dyraste du har  i badrumsskåpet?
– Beauty flash balm från Clarins, den är min finaste creme.Annars brukar jag köpa alla mina cremer på Ullared.

Ullared! Nu får du dela med dig av dina budgetknep.
– Jag inte kan leva utan produkter från Jabu’she och på Ullared kostar de bara 50 kronor styck. En annan favorit är mitt ansiktsvatten från Clinique, det räcker hur länge som helst.

Vilken skönhetsprodukt har du alltid med dig i väskan?
– Handkräm från Biotherm, mina händer blir lätt torra.  

Du har arbetat som fotomodell, så du har säkert snappat upp några smarta sminktips. Vilket är ditt allra bästa?
– Att placera rouge på kindens bulligaste del och inte dra det för långt ner. Du ser genast piggare ut!

Du har så fint hår, hur tar du hand om det?
– Jag har extensions i samma längd som mitt hår för att göra det tjockare. Jag försöker använda lite lyxigare schampon, just nu använder jag produkter från Kérastase som mitt hår mår jättebra av. Sen tvättar jag inte håret så ofta, var fjärde dag ungefär. Egentligen är jag mörkhårig och jag brukar ljusa upp det till sommaren och ha lite mörkare på vintern. I vinter behöll jag det ljust för jag hann helt enkelt inte gå till frisören.

Till sist, hur doftar du?
– Hemma smörjer jag in mig med mina cremer och då luktar jag päron. Vankas det fest använder jag gärna parfym, den enda jag gillar är Elle från Yves Saint Laurent. Jag har använt den i 15 år och den är verkligen jag.

Mer nyfiken på Hannah Graaf? Spana in hennes blogg här!

omslag6bella

Psst! I nya numret av VeckoRevyn kan du frossa i vårens skor, sno Olivia Palermos heta stil, läsa om ett gäng svenska kändisar som blir omstylade till sina idoler och mycket, mycket mer!