in

Så gör du Hailey Biebers glazed donut nails – steg för steg

d 1
Bildkälla: Giorgio Trovato / Unsplash

Vill du också skaffa Hailey Biebers pärlemorskimrande naglar? Vi guidar dig till hur du fixar manikyren – steg för steg. Mer

koplankar

Hailey Biebers pärlemorskimrande naglar har dominerat Tiktok den senaste tiden. Manikyren, som är gjord av nagelterapeuten Zola Ganzorigt, har fått namnet glazed donut nails. Men du behöver inte vara ett proffs för att få den till den där glaserade finishen hemma. Allt du behöver är vitt nagellack, ett lätt skimmer och ett glansigt överlack. Så här gör du för att kopiera trenden – steg för steg.

Steg för steg: Så fixar du Hailey Biebers glazed donut nails

Tiktok-klippet nedan visar Zola Ganzorigt hur man gör glazed donut nails. Som du ser använder hon gellack och UV-lampa, men längre ner i artikeln guidar dig vi dig till hur du enkelt kan få till looken hemma med lite färre produkter.

1. Grunda med baslack

Grunden till alla lyckade manikyrer heter baslack. I videon använder nagelterapeuten ett gellack som bas, men ett sådant nagellack kräver en UV-lampa för att torka ordentligt. Men ett vanligt baslack fungerar precis lika bra. Se till att det torkar ordentligt innan du går vidare till nästa steg.

1 19

Ett baslack från OPI som ger ett geléliknande resultat. Läs mer och köp här.

2. Applicera vitt nagellack

I videon applicerar nagelterapeuten sedan ett lager gellack i en vit nyans. Samma variant finns som vanligt lack och heter Funny Bunny. Även här är det viktigt att färgen torkar ordentligt innan du går vidare till nästa steg.

2 11

Vitt nagellack från OPI. Läs mer och köp här.

3. Måla med glansigt överlack

För att nagellacket ska hålla är det viktigt att du applicerar överlack efter att du målat det vita nagellacket. Låt torka en stund innan du går vidare till steg fyra.

3 8

Topplack från OPI som ger en glansig finish. Läs mer och köp här.

4 6

Ett annat alternativ är att måla naglarna med ett pärlemoskimrande överlack från Atelier Rouge. Då kan du skippa steg fyra (men naglarna blir kanske inte lika skimrande som det blir om du gör nästa steg också). Läs mer och köp här.

4. Använd glittrigt puder till naglarna

Nu är det dags för det sista steget! För att få till det där pärlemoskimret ska du använda ett puder till naglarna. Använder du mycket puder blir dina naglar mer metallic än pärlemo, så var sparsam med produkten. Applicera med en lite sminksvamp, och borsta bort överflöd med en sminkborste. Avsluta med en omgång överlack till. Klart!

5 6

Skimrande effektpuder från LYX Cosmetics. Läs mer och köp här.