in

Jag vill ha allt Hailey Bieber har (förutom hennes störiga kille), så jag testade Strawberry makeup

strawberry dragar
Bildkälla: Printscreen från Hailer Biebers Tiktok, Lyko och Sephora

Det går att göra Hailey Biebers Strawberry makeup i endast tre enkla steg – här är den enda guiden du behöver! Mer

koplankar

I somras, när Blueberry milk nails trendade på sociala medier, såg jag en väldigt kul Tiktok med en väldigt rolig tjej som sa: ”America is having an individiuality crisis, it’s a crisis. Blueberry milk nails is not a thing, they’re like blue nails…” och sedan sa hon något jättekul om när Sofia Richie började ha sidbena igen, och att folk i kommentarsfältet skrev ”Omg, thank you for bringing back side parts” och tjejen i tiktoken bara ”det är en bena, we do not need women to model that for us?” Så fruktansvärt kul och tyvärr sant och därför hatar jag mig själv så mycket eftersom den här artikeln kommer handla om Hailey Biebers nya sminktrend Strawberry makeup.

Jag hör Tiktok-tjejen högt i mitt huvud nu och hon säger ”Strawberry makeup is not a thing, it´s pink cheeks”, men jag ska berätta för er att det som ändå gjorde just den här sminktrenden intressant för mig är att den går att göra i endast tre steg, och att jag typ hade det mesta hemma.

Strawberry makeup – så här gör du:

Givetvis börjar Hailey Bieber med att preppa huden med riktigt många dyra produkter, bland annat från hennes eget märke Rhode, sedan lägger hon en bas med concealer och lite bronzer. Men vet ni vad, in this economy får vi skita i det steget. Nedan hittar du istället de tre viktigaste produkterna för att skapa en Strawberry makeup. Det får faktiskt räcka!

@haileybieber

Everday Strawberry Makeup 🍓💋

♬ Echos in My Mind (Lofi) – Muspace Lofi

1. Rosa rouge (obs krämig!)

I videon lägger Hailey Bieber två olika nyanser av krämig rosa rouge längs kinderna, plus lite på näsan. Snälla, en nyans räcker gott och väl och den här babyrosa varianten från Merit är underbar.

Här kan du läsa mer om produkten (länk till Sephora).

rosa blush

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten (länk till Sephora).

2. Fräknar

Nästa steg är att måla på lite fräknar, det är inte speciellt svårt och behöver inte bli perfekt! Det finns såklart särskilt smink för att måla fejkfräknar, men det går faktiskt precis lika bra med en eyeliner. Här är två alternativ beroende på vilken nivå du vill lägga det här på!

Brun, flytande eyeliner från NYX

Här kan du läsa mer om produkten (länk till Lyko).

fräknar

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten (länk till Lyko).

Penna för att måla fejkfräknar från Freck Beauty

Här kan du läsa mer om produkten (länk till Sephora).

fräknar2

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten (länk till Sephora).

3. Rött läppglans

Nu är det dags för det sista och bästa steget (ja, jag vet att hon använder eyeliner och mascara också, det kan ni såklart göra om ni vill, men detta är den förenklade budgetversionen). Läppglanset från Clarins som du hittar här nedan är underbart, ger läpparna näring och skydd, en plumping-effekt och en subtil jordgubbsröd nyans.

Här kan du läsa mer om produkten (länk till Lyko).

läppglans1

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten (länk till Lyko).

Klart!