in

Freja Kjellbergs bästa hårtips

bild 18
Freja Kjellbergs bästa hårtips

I nya numret av VeckoRevyn som finns i butik nu visar Freja Kjellberg vägen till fem snabba festfrisyrer. Men redan nu kan du spana in hennes bästa hårtips här! 

Mer

freja

Vilket är ditt bästa hårtips?
– Använd olja i håret, jag älskar argan-olja och marockansk olja. Det gör att håret mår bra, får näring och ser fräscht ut. Applicera bara i längderna, inte hårbotten, precis som en inpackning. Men skölj inte ur!

Vad gör du om du har en dålig hårdag?
– Då sätter jag upp håret i en tofs eller knut. Jag är tyvärr inte så duktig på att göra frisyrer, jag är väl för lat, ha ha! Är mitt hår nytvättat bär jag det utsläppt, är det smutsigt sätter jag upp det. Jag vet aldrig hur mitt hår kommer att bete sig när jag tvättat det. Ibland blir det frissigt, ibland blir det lockigt, ibland spikrakt.

Vilken är din värsta hårmiss?
– Det var när jag var hårmodell när jag gick första året på gymnasiet. Man tar alltid en risk när man är hårmodell, men frisören lovade att han inte skulle göra mitt hår kortare eller klippa ur det. Sen, när jag sitter på scenen inför 50 frisörer, ser jag plötsligt hur saxen flyger genom luften. Det bara rasar en massa hår nedför mina axlar, det var fruktansvärt. När han var klar med sin demonstration var jag helt stubbad på ena sidan av huvudet, nästan som en short cut. Håret var urklippt överallt, det fanns ingen symmetri någonstans. Jag stannade hemma i tre dagar efter det och bara grät när jag tittade mig i spegeln. Det tog fyra år innan mitt hår var tjockt och långt igen. Frisören bad aldrig om ursäkt.

Psst…

omslag26liten

Spana in guiden till fem heta festfrisyrer, hemligheterna till glödande sexliv och nyåresfestens hetaste patyplagg i nya numret av VeckoRevyn. Finns i butik nu!

Du har väl inte missat att Freja bloggar på VeckoRevyn? Du hittar hennes blogg här!