in

Flytande eyeliners – stort test!

bild 3
Flytande eyeliners - stort test!

Klassiskt tunn eller tjockare i retrostil. Med en eyeliner kan du sätta tonen för resten av din makeup. VeckoRevyn har testast nio flytande kandidater.

Mer

eyeliners

Inget för nybörjare

jane

Jane iredale Liquid eyeliner , 260 kr.
OM PRODUKTEN: Flytande eyeliner.
SÅ TYCKTE VI: Svårt att greppa hylsan, men penseln är smal och enkel att använda för den vana. Nybörjare varnas! Färgen täcker dåligt och flera lager färg behövs. Håller hela dagen men smular på kvällen. Lätt att tvätta bort. Inget för den vardagsstressade, men ett bra festalternativ.
BETYG: RRR

Går inte att sudda

loreal

L’Oréal Super liner duo , 155 kr.
OM PRODUKTEN: Flytande eyeliner.
SÅ TYCKTE VI: Greppbar hylsa med en pensel som är lätt att använda. Men det känns tyvärr lite svårt att måla som vi vill, strecket blir väldigt skarpt och är svårt att sudda ut. Pillar du med en tops försvinner färgen direkt. Lätt att tvätta bort och smular inte.
BETYG: RR

Flagnar av

maybelline

Maybelline Liner express , 75 kr.
OM PRODUKTEN: Flytande eyeliner.
SÅ TYCKTE VI: Bra pensel, lagom tunn och lättarbetad. Bra svärta. Lite vattnig i konsistensen, men när den väl har torkat går den inte lösa upp med vanligt vatten och använder du remover måste du gnugga innan den släpper. Då flagnar den av. Tyvärr så kan den även börja flagna och smula efter en hel dags användning.
BETYG: RR

Enkel att använda

isadora

Isadora Bold tip liner , cirka 99 kr.
OM PRODUKTEN: Flytande eyeliner.
SÅ TYCKTE VI: Som en kalligrafipenna, enkel att måla med om du får till snitsen och lär dig använda de olika vinklarna. Lite trixig att måla tunt med. Blir ordentligt svart och sitter nästan hela dagen utan att kladdas ut. Svider inte vilket eyeliners ibland kan göra. Lätt att tvätta bort.
BETYG: RRRR

Knappt godkänd

yves

Yves rocher Couleurs nature eyeliner , 70 kr.
OM PRODUKTEN: Flytande eyeliner.
SÅ TYCKTE VI: Penseln är lätt att jobba med oavsett hur du brukar måla, men det är tyvärr det enda positiva med denna eyeliner. För det första svider färgen på ögonlocket efter några minuter och efter max tre timmar börjar färgen antingen flagna eller kleta (beroende på hur mycket du har strukit på). Alltså inget för en svettig partynatt.
BETYG: R

Nästan högsta betyg

face

Face stockholm Precision eyeliner , 265 kr.
OM PRODUKTEN: Flytande eyeliner.
SÅ TYCKTE VI: Lätt att hålla i och penseln har en tunn men stabil spets. Enkelt att göra både tunna och tjocka linjer och pennan ligger stadigt i handen. Sitter en hel dag utan problem och är enkel att få bort med vanligt vatten och tvål. Det lite dyra priset drar ner betyget, annars är detta en fullpoängare!
BETYG: RRRR

Svår att tvätta bort

artdeco

Artdeco High precision liquid liner , 198 kr.
OM PRODUKTEN: Flytande eyeliner.
SÅ TYCKTE VI: Lätt eyeliner med tunn “tusch-pensel”. Hyfsat enkel att använda, kanske att penseln skulle ha varit något kraftigare för smidigare applicering. Eyelinern håller hela dagen och är ganska svår att tvätta bort. Kräver en hel del tvättande, gnuggande och produkter för att helt gå bort.
BETYG: RRR

Superbra!

guerlain

Guerlain Eyeliner , 340 kr.
OM PRODUKTEN: Flytande eyeliner.
SÅ TYCKTE VI: En tunn pensel med en kraftig svärta. Lätt att applicera, och det behövs bara ett drag med penseln för att få det jämnsvart. Extremt dryg. Sitter hela dagen utan att kladda av sig någonstans. Vill du ha en riktigt tunn linje är det här absolut rätt eyeliner. Stort plus att den är lätt att tvätta bort!
BETYG: RRRRR

BÄST I TEST

wtnwild

Wet’n’wild Mega eyes, 59 kr.
OM PRODUKTEN: Flytande eyeliner.
SÅ TYCKTE VI: Behändlig eyeliner som känns som en tuschpenna. Penseln är tunn och spetsig och ger en lagom markering. Färgen sitter riktigt bra, bara du ger den några sekunder att torka. Lätt att få bort med remover. Helt enkelt perfekt – och vilket bra pris!
BETYG: RRRRR