in

Fixa snyggaste strandhåret

head
Fixa snyggaste strandhåret

Sol och bad kan snabbt förstöra ditt hår. Men det finns hjälp – Veckorevyn tipsar om produkterna som ger dig beach-håret du drömmer om.

Mer

Fem bra knep för fint sommarhår!

head

1. Besök frisören. Ett nyklippt och välskött hår fritt från kluvna toppar är tåligare.

2. Undvik att färga håret.

3. Använd ett milt schampo, mycket balsam och tåerfuktande hårinpackningar.

4. Använd produkter med UV-skydd som filtrerar bort skadliga strålar eller skydda håret med en sjal eller en hatt.

5. Leave-in produkter är vårdande för håret under långa dagar på stranden.

En skyddande dröm!

untitled 2

Pris: 235 kr.

Paul Mitchell super skinny relaxing balm. Skyddar solblekta, torra och ostyriga hårstrån. Appliceras i fuktigt hår

Resultatet blir ett  slätt och glansigt hår. Doftar äpple och tynger inte ned håret. En dröm som skyddande produkt för den som använder plattång.

Perfekt för en dag på stranden!

5

Pris: 155 kr.

Lifetex sun vitamin shake. Spray som innehåller två olika vätskor sm tillsammans ger håret skydd mot sol, klor, salt samt ger fukt och näring. Sprayas i fuktigt hår och sköljs inte ur. Produkten känns vårdande och tynger inte ner håret. Perfekt för en dag på stranden.

Skyddar din hårfärg

6

Pris: 173 kr.

Goldwell luxury affair. Appliceras i fuktigt hår och fönas torrt. Ger mjuk kontroll, bra för slitet hår och innehåller UV-skydd. Håret blir fint och luktar gott. Ger en fräsch känsla, men ingen förändring i glans.

Bra för statsikt hår

untitled 3

Pris: 110 kr.

Björn Axén leave-in conditioner. Spraybalsam som ska sitta kvar i håret. Vårdar och ger glans samtidigt som den motverkar statiskt hår.
Produkten har en behändig flaska som är lätt att ta med till stranden för uppfräschning. Tynger inte ner håret!

Bra budgetprodukt

8

Pris: 65 kr.

Garnier Fructis smoothing cream. Leave-in produkt som skyddar och ger näring till torrt och skadat hår. Bra budgetsprodukt som appliceras lätt i nyduschat hår, utan att sköljas ur. Håret blir lätt att reda ut och blir mjukt och lent. Luktar fruktigt och gott.

Lösningen på fett hår

bumblenyaste

Pris: 404 kr.

Bumble & Bumble’s hairpowder. Torrschampo kan användas istället för vanligt schampo. Perfekt för den som inte vill tvätta håret lika ofta. Ger en bra volym till håret. Appliceras i otvättat hår och låt sedan torka. 


Luktar himmelskt!

f2

Pris: 111 kr.

Catwalk Catfight Plable Pudding. Styling för kort och mellanlångt hår. Ger mycket volym och gör håret skinande. Produkten håller bra, men det kan behövas en påfyllning framåt kvällen. Doftar himmelskt av bär.

En given produkt i sommar!

10

Pris: 125 kr.

Sachajuan SPF mousse. Skyddande mousse med UV-filter som bevarar hårets pigment och struktur. Appliceras som ett vanligt mousse och fungerar som en vårdande inpackning i solen. Gör håret mjukt och känns vårdande. En given produkt i sommar!

För mjukt och doftande hår

11

Pris: 199 kr.

Lush jasmin and henna fluff-eaze. Inpackning med henna som inte färgar. Applicera i torrt hår och låt verka en stund innan du sköljer ut det. Det tar lite lång tid med behandlingen men resultatet blir ett mjukt och doftande hår.