in

Fixa plutet med VeckoRevyns läppglans!

nr9 juicylips

Drömmer du om fylligare läppar? Det går snabbt att fixa med några enkla sminkknep och VeckoRevyns läppglans ”Juicy Lips” (som du får med nya numret). Vi ger dig steg för steg-guiden till det perfekta plutet.

Mer

1. De två högsta punkterna på läppen kallas för amorbåge, använd en rosa eller röd läppenna och börja markera dem. Måla sen precis, precis utanför din läpplinje. I mungipan kan man inte fuska, där måste läppen sluta där den gör. Markera inte för mycket utanför, då är risken stor att man ser ut som en clown.

2. Fyll i hela läpparna med penna. Det blir snyggast och du slipper en skarp kant av läppenna. Dessutom sitter läppstiftet bättre, en bra bonus! Välj en ljusröd eller rosa färg på dina läppar. Använd sen en pensel när du applicerar läppstiftet, då blir det snyggast.

3. Dags att förstärka plutet! Använd en ljus ögonskugga eller en ljus kajalpenna och applicera det lite ovanför amorbågen. Det ger intrycket av att överläppen ser större ut. Använd inte för mycket, då ser det lätt ut som en mjölkmustasch.

4. Sista touchen för de där riktigt fylliga och plutiga läpparna är något av läppglansen som medföljer i nya numret av VeckoRevyn. Har du använt en rosa penna och rosa läppstift, passar något av de rosa glossen bäst. Har du valt röda läppar är det ljusa glanset perfekt. Antingen kan du applicera glanset över hela läpparna, eller så tar du lite på en pensel på mitten på underläppen. Det ger illusionenen av plutigare läppar!

omslag 9

Psst! Nya numret av VeckoRevyn finns nu i butik. Där kan du kan läsa allt om Blog Awards och se vilka som nominerats i årets kategorier. Du kan dessutom spana in höstens hetaste frisyrer, smygkika på höstmodet, fynda catwalktrender till budgetpris och mycket, mycket mer. Passa på att köpa nya VeckoRevyn idag!